ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ήταν προετοιμασμένη για τον θάνατο του συζύγου της

Τι αποκάλυψαν βασιλικές πηγές.

newsroom must

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να πραγματοποιηθεί η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου και όπως είναι λογικό, όλος ο κόσμος της Βρετανίας θρηνεί. Το ίδιο συμβαίνει και με την βασίλισσα Ελισάβετ, αφού μετά και από πληροφορίες, τα παιδιά της αποκάλυψαν ότι αυτός ήταν ο «βράχος» της όλα αυτά τα χρόνια.

Το ίδιο είπε και ο πρώην γραμματέας της Βασίλισσας, Charles Anderson, αναφερόμενος στην ψυχολογική προετοιμασία της για τον επερχόμενο θάνατό του αφού ο ίδιος αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. Χαρακτηριστικά «Θα είχε σκεφτεί για αυτή τη στιγμή πολλές φορές, και ο τρόπος της να το αντιμετωπίσει θα ήταν να είναι όσο πιο ήρεμη. Αυτό είναι κάτι που είναι φυσικό σε εκείνη λόγω ιδιοσυγκρασίας και εμπειρίας».

Συνεχίζοντας, ο κ.Anderson εξομολογήθηκε την εμπειρία του, δουλεύοντας μαζί της, «Όσο δούλευα μαζί της ήταν πάντα ήρεμη, ό,τι κι αν συνέβαινε. Αλλά για κάθε άνθρωπο αυτή είναι μια καθοριστική στιγμή. Υπήρχαν κάποια πράγματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουν μαζί που ήταν δύσκολα αλλά ήταν ένας γάμος με μεγάλη ευτυχία. Έπαιρνε στα σοβαρά τη δουλειά του ως υποστηρικτής της βασίλισσας ως μονάρχη».

Καταλήγοντας ότι η βασίλισσα τις ώρες αυτές είναι με τα παιδιά και την οικογένειά της, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσία του μέλλοντα μονάρχη (πρίγκιπας Κάρολος) είναι αισθητή, αφού αυτός ήταν και το στήριγμά της όσο καιρό ο Φίλιππος ήταν στο νοσοκομείο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση