ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λινό πουκάμισο και kitty heels
 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η ασυνήθιστη ρουτίνα της

Τι συνήθειες ακολουθεί πριν πάει για ύπνο αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας.

newsroom must

Η Independent για άλλη μια φορά μας ρίχνει σκοπιά για το τί συμβαίνει πίσω από τις πόρτες του παλατιού. Όπως ξέρουμε από παλαιότερες αναφορές η Βασίλισσα ακολουθεί πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής , όμως στο τέλος της ημέρας δίνει στον εαυτό της την ευκαιρία να «παραπατήσει».

O πρώην σεφ του Παλατιού, McGrady, αποκάλυψε τις διατροφικές συνήθειές της:

Για πρωινό τα πράγματα είναι απλά. Η Βασιλική βιογράφος, Katie Nicholl, ανέφερε στο παρελθόν: “Συνήθως ξεκινά με ένα απλό φλιτζάνι τσάι και μπισκότα και ένα μπολ δημητριακών”.

Μετά, προχωρά στο μεσημεριανό, με ψάρι στη σχάρα συνοδευόμενο από μαραμένο σπανάκι ή κολοκυθάκια, σύμφωνα με τον McGrady. Άλλες φορές, επιλέγει ένα απλό ψητό κοτόπουλο με σαλάτα – μια επιλογή χαμηλών υδατανθράκων.

Στη συνέχεια, αργά το απόγευμα, η Βασίλισσα παίρνει ένα απογευματινό τσάι.

Πρόσθεσε: «Παίρνει πάντα το απογευματινό της τσάι όπου κι αν είναι. Πετάξαμε στην Αυστραλία και βρισκόμασταν στο Royal Yacht. Ήταν πέντε το πρωί, αλλά για τη Βασίλισσα ήταν πέντε το απόγευμα, οπότε η πρώτη μου δουλειά ήταν να της φτιάξω το τσάι της“.

Η Margaret Rhodes πρώτη ξαδέλφη της Βασίλισσας δήλωσε ότι απολαμβάνει ένα ποτήρι τζιν ή γλυκό κρασί Dubonet πριν από το μεσημεριανό, ενώ μετά το γεύμα παίρνει ένα ποτήρι dry martini. Τέλος για έναν ήρεμο ύπνο η Βασίλισσα πίνει ένα ποτήρι Γαλλική σαμπάνια.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι κατά την Independent εάν όντως πράγματι η Βασίλισσα καταναλώνει έξι μονάδες αλκοόλης την ημέρα, τότε θα πρέπει με βάση τη νομοθεσία να θεωρείται «αλκοολική».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση