ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Barack & Michelle Obama: Υπέγραψαν πολυετές συμβόλαιο με πλατφόρμα που ανήκει στην Amazon

Συμβόλαιο με την Audible υπέγραψαν σε αποκλειστική συμφωνία

Το ζευγάρι των Obama και συγκεκριμένα η εταιρεία παραγωγής «Higher Ground» που τους ανήκει έκλεισε πολυετή, αποκλειστική συμφωνία με την πλατφόρμα Audible η οποία ανήκει στην Amazon. 

Η εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού έκλεισε την τριετή συμφωνία που είχε συνάψει με το «Spotify» ενώ στα σκαριά βρίσκονται τα σχέδιά τους με τη νέα αυτή συμφωνία που έκλεισαν με τον παγκοσμίου φήμης κολοσσό της Amazon χωρίς όμως να υπάρχουν σαφείς λεπτομέρειες γύρω από τη σκέψη αυτή. 

Βέβαια, η Michelle Obama άφησε υπαινιγμούς σχετικά με την πιθανότητα η παραγωγή και το περιεχόμενο της «Audible» να αρχίσει να κυκλοφορεί σε πολλαπλές πλατφόρμες ροής. 

Κατά τη διάρκεια του λόγου της στο «The Hollywood Reporter» η ίδια δήλωσε πως η καινούρια αυτή συμφωνία έχει σκοπό να προσπαθήσουν να πουν συναρπαστικές ιστορίες ούτως ώστε οι ιστορίες αυτές να προσεγγίσουν τους ανθρώπους που πρέπει να τις ακούσουν. Επιπλέον, εκπρόσωπος της εταιρείας τους είπε οως οι δύο εταιρείες, η «Higher Ground» και η «Audible» πρόκειται να κάνουν τις παραγωγές των «Audible Originals» διαθέσιμα σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. 

Σχετικά με το «Spotify» οι εκπρόσωποι της πλατφόρμας δηλώνουν εξαιρετικά ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι με τις παραγωγές που έκαναν με το ζευγάρι Obama όπως αυτή του «The Big Hit Show» του Alex Pappademas και το «Podcast The Sum of Us».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση