ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυξάνει ξανά τη συνδρομή το Netflix

Το νέο update της πλατφόρμας

Δεδομένου του ότι τα τελευταία χρόνια οι πλατφόρμες streaming αυξήθηκαν κατά πολύ, η ανακοίνωση του Netflix δεν μπορεί παρά να μας εκπλήξει. Πριν μερικά χρόνια αν ήθελες κάτι άλλο εκτός από την βασική τηλεόραση, κατέφευγες στο Netflix. Πλέον υπάρχουν τα AppleTV Plus, και Amazon Prime, κι αν ζεις στο εξωτερικό έχεις ακόμα τα HBO Max, Disney Plus, Hulu, Peacock κ.ά. γι' αυτό και το γεγονός πως πρόκειται να αυξηθεί η συνδρομή του δημοφιλέστερου πακέτου του κατά 8% μάς έπιασε εξ απροόπτου. 

Το standard πακέτο με δύο stream HD από $12.99 θα αυξηθεί στα $13.99, ενώ το premium από $15.99 θα γίνει $17.99. Το βασικό πλάνο των $8.99 θα παραμείνει το ίδο.

''Αντιλαμβανόμαστε πως ο κόσμος έχει περισσότερες επιλογές από ποτέ, και είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε μια ακόμα καλύτερη εμπειρία στους συνδρομητές μας. Ανανεώνουμε τις τιμές μας έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ποικιλία σειρών και ταινιών - σε συνδυασμό με τις υπέροχες κυκλοφορίες του φθινοπώρου'' αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του Netflix.

Ωστόσο, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν η αύξηση αφορά τους συνδρομητές παγκοσμίως ή μόνο της Αμερικής, μιας και το Variety απευθείνεται μόνο στους κάτοικους Αμερικής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X