ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτό το smartwatch συναγωνίζεται εύκολα το Apple Watch και είναι οικονομικό!

Γνώρισε το XWATCH!

Πόσες φορές σκέφτηκες πως θα ήθελες κι εσύ ένα smartewatch αλλά οι τιμές της Apple είναι έξω από το budget σου; Για εσένα, λοιπόν, παρουσιάζουμε το XWATCH, το Ευρωπαϊκό smartwatch που έχει ήδη αγαπηθεί σε χώρες της Ευρώπης και στοιχίζει τρεις φορές λιγότερο από τον ανταγωνισμό. 

Παρόλο που η βάση του είναι στην Ευρώπη (Γαλλία και Γερμανία), κατασκευάζεται στην Κίνα, στα ίδια εργοστάσια με τα μεγάλα brands. Περιλαμβάνει fitness tracker, υψηλής ποιότητας display που προσαρμόζεται στο φως, ακριβή ανιχνευτή των παλμών σου, είναι αδιάβροχο, καταγράφει την ποιότητα ύπνου αλλά και, αν είσαι γυναίκα, τον κύκλο σου. Είναι προγραμματισμένο για να σε παρακινεί να αθληθείς και περιλαμβάνει voice assistant, κάνει και δέχεται κλήσεις και προγραμματίζει ραντεβού. Με συνεχώς συνδεδεμένο bluetooth, σε βοηθά να το βρεις, μέσω του κινητού σου και περιέχει ανιχνευτή έτσι ώστε οι άνθρωποι με καρδιακές παθήσεις να ειδοποιούνται όταν πρέπει να χαλαρώσουν. Και όλα αυτά, με μόλις $99 - που είναι η τιμή μετά την προσφορά που ισχύει αυτό τον καιρό. 

Οι θεωρίες για την χαμηλή τιμή είναι πως η XWATCH δεν ξοδεύει καθόλου σε διαφήμιση. Προτιμούν να αφήνουν τους χρήστες να το διαφημίζουν μόνοι τους, όσο τα μεγάλα brands ξοδεύουν εκατομμύρια σε διαφημίσεις. 

Δες ένα βίντεο - review με τον Mr. Tech, στο YouTube, να παρουσιάζει τη γνώμη του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
xwatch  |  techn  |  gadgets  |  τεχνολογία  |  ρολόι  |  smartwatch  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση