ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτό θα είναι το πρώτο εγχείρημα του πρίγκιπα Καρόλου ως βασιλιάς

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Ολοένα και πιο κοντά, στην «κατάκτηση» του θρόνου έρχεται μέρα με την ημέρα, ο πρίγκιπας Κάρολος, και όπως όλα δείχνουν έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει τις πρώτες του «αλλαγές».

Σύμφωνα με την “Sunday Times” ο ίδιος έχει ως στόχο να ανοίξει τις βασιλικές κατοικίες στο κοινό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, από αυτό που υφίσταται τώρα, αλλά πρόκειται να προσφέρει και περισσότερα δωμάτια για προβολή.

Οι αλλαγές αφορούν κυρίως τα Ανάκτορα του Buckingham, το κάστρο του Windsor, το Balmoral, το Sandringham και το Clarence House. Ακόμη ο Κάρολος, έχει σκοπό, πριν να προχωρήσει στις «αλλαγές» να συμβουλευτεί μεταξύ άλλων τόσο την σύζυγό του Camilla, όσο και τους Δούκες του Cambridge, εννοείται ότι πρώτη από όλους έχει ήδη ενημερωθεί η βασίλισσα Ελισάβετ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LUXURY LONDON (@luxurylondonofficial)

Ακόμη, στόχος του, με βάση το ίδιο δημοσίευμα, είναι να κάνει και μια επέκταση στους χώρους επίσκεψης του Sandringham για όλο τον χρόνο (σήμερα είναι από τον Απρίλιο-Οκτώβριο). Όσον αφορά την επίσημη κατοικία του (Clarence House) που είναι πρόσβαση στο κοινό μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, πλέον θα ακολουθεί και αυτή το πιο πάνω σχέδιο.

Ταυτόχρονα, για τα Ανάκτορα του Buckingham, τα οποία ήδη βρίσκονται υπό ανακαίνιση (369 εκατομμύρια δολάρια) πρόκειται να ολοκληρωθεί το 2027, ο ίδιος σκέφτεται να ανοίξει και την Βελγική σουίτα (ιδιαίτερα διαμερίσματα της Βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου – εκεί γεννήθηκαν ο Δούκας της Υόρκης και ο πρίγκιπας Edward).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Royal residences (@royal_residences)

Ο πρίγκιπας Κάρολος, έχει επιλέξει, να ζει την ζωή του ως βασιλιάς μεταξύ του Buckingham, του Gloucestershire, του Sandringham αλλά και του Birkhall (Σκωτία). Το κάστρο του Windsor θα παραμείνει υπό την χρήση της Βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά όχι σε τόσο συχνό βαθμό, όπως η κατοικία τους στην Σκωτία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X