ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτή είναι η προεδρική εξοχική κατοικία που θα χρησιμοποιηθεί για απομόνωση κρουσμάτων κορωνοϊού

«Αυτό δίνει και το μήνυμα προς όλες τις υπόλοιπες κοινότητες...»

Τις κυβερνητικές κατοικίες στο Τρόοδος επιστρατεύει το κράτος για φιλοξενία ατόμων που πρέπει να μπουν σε καραντίνα ως ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού.

Κατά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης πρότεινε, εξάλλου, και αυτό έγινε αποδεκτό όπως υποστατικά στην εξοχική κατοικία του Προέδρου στο Τρόοδος χρησιμοποιηθούν, εάν και εφόσον παραστεί ανάγκη, για να μπουν άτομα σε καραντίνα.

‘Όπως δήλωσε μετά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, στις κυβερνητικές κατοικίες στο Τρόοδος θα μεταφερθούν σήμερα τα τρία άτομα που τίθενται σε καραντίνα επειδή ήλθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο περιστατικό στην Ιταλία.

Ως χώροι καραντίνας θα χρησιμοποιηθούν οι διαθέσιμες κυβερνητικές κατοικίες στο Τρόοδος οπόταν θα μεταφερθούν εκεί σαν πρώτο μέτρο, πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας να χρησιμοποιηθούν εάν χρειαστεί για να μπουν σε καραντίνα και άλλα άτομα υποστατικά στην εξοχική κατοικία του Προέδρου στο Τρόοδος, η οποία έγινε δεκτή, ο κ. Ιωάννου είπε πως «αυτό δίνει και το μήνυμα προς όλες τις υπόλοιπες κοινότητες όταν ο πρώτος πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας διαθέτει καταλύματα στην εξοχική του κατοικία προς χρήση για αυτά τα άτομα τα συμπωματικά για απομόνωση, προσθέτοντας πως αυτό είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση.»

Πηγή: ΚΥΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X