ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτή είναι η απόλυτη ταινία των φετινών Χριστουγέννων

Αν έχετε βαρεθεί τις ίδιες και τις ίδιες Χριστουγεννιάτικες ταινίες κάθε χρόνο, φέτος θα γίνει η διαφορά!

O Bharat Nalluri σκηνοθετεί και ο Dan Stevens πρωταγωνιστεί σε μία ταινία για τον Charles Dickens και για τα γεγονότα που οδήγησαν στη συγγραφή του ''A Christmas Carol'' (δηλαδή η διάσημη, πλέον, ιστορία του Scrooge). 

Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Dickens να έχει μπλοκάρει και να μην μπορεί να βρει νέα ιδέα για βιβλίο, μέχρι που συναντά έναν μίζερο άντρα που τον εμπνέει να δημιουργήσει τη φιγούρα του Ebenezer Scrooge. Τον βλέπουμε επίσης να πασχίζει να σκεφτεί το όνομα ''Scrooge'', αλλά τη στιγμή που το σκέφτεται ο χαρακτήρας ζωντανεύει (και τον υποδύεται ο Christopher Plummer). 

Όσο το στόρι προχωρά, ο Dickens πρωταγωνιστεί ο ίδιος στην ιστορία του Scrooge. Η ταινία σμίγει φαντασία και πραγματικότητα για να παρουσιάσει το πώς ο συγγραφέας χρησιμοποίησε τη φαντασία του για να πλάσει τους χαρακτήρες που όλοι ξέρουμε. 

''Θεωρώ πως είναι μια νέα ματιά αυτού του κόσμου. Συγκεκριμένα, στην Αγγλία, ο Dickens είναι, κάποτε, παιχνιδιάρης και ευδιάθετος και κάποτε σκοτεινός και δυσάρεστος'' είπε ο Stevens στο Entertainment Weekly. 

Η ταινία κυκλοφορεί 22 Νοεμβρίου. 

Δείτε το τρέιλερ. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS