ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αυτά είναι τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα αεροπλάνο

Μια αεροσυνοδός στο TikTok μας δίνει συμβουλές

newsroom must

O κορωνοϊός μας έμαθα για τα καλά πόσο σημαντική είναι η απολύμανση τόσο των χεριών μας όσο και των αντικειμένων που αγγίζουμε καθημερινά.

Όσο και αν ισχυρίζονται σε δημόσιους χώρους ότι απολυμαίνουν συνεχώς και μετά από κάθε επισκέπτη ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος και αυτό έρχεται να μας το επιβεβαιώσει και η viral αεροσυνοδός του TikTok Kat Kamalani. H Kat μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok μοιράζεται tip με τους ακόλουθούς της από το πώς να παραμένουμε ασφαλείς κατά την διαμονή μας σε ξενοδοχείο και πολλές πληροφορίες για τα αεροπλάνα και τις αεροσυνοδούς.

@katkamalani

Packing HACKS from a Flight Attendant! ##travel ##flightattendant ##packinghacks ##suitcase ##fyp

original sound - Kat Kamalani

Σε ένα από τα τελευταία της βίντεο τώρα έρχεται να μας αποκαλύψει ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία στο αεροπλάνο τα οποία δεν πρέπει να αγγίζουμε ή αν θα το κάνουμε καλό θα ήταν να τα απολυμαίνουμε πρώτα.

Πιστέψτε μας τα σημεία αυτά είναι πολλά και αν πριν θεωρούσες την τακτική της Naomi Campbell υπερβολική τώρα θα καταλάβεις ότι μάλλον έχει δίκαιο.

Στο βίντεο η Kat αναλύει λεπτομερώς τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα αεροπλάνο και δίνει συμβουλές λέγοντας «Πρώτα από όλα, μην αγγίζετε τη θήκη στην πλάτη του καθίσματος. Καθαρίζονται ανάμεσα στις πτήσεις, αλλά δεν απολυμαίνονται. Σκεφτείτε όλα τα βρώμικα χαρτομάντιλα και τα σκουπίδια που έχουν μπει εκεί μέσα. Προτού χρησιμοποιήσετε το τραπεζάκι, φροντίστε να το απολυμάνετε. Έχω δει τόσο πολλούς γονείς να το χρησιμοποιούν για να αλλάξουν τα μωρά τους και μετά η βρώμικη πάνα καταλήγει στη θήκη του καθίσματος… Ναι, από αυτούς τους αεραγωγούς έχουν περάσει χιλιάδες χέρια. Σκουπίστε τους πριν τους ακουμπήσετε». Συνεχίζοντας αναφέρεται και στα φυλλάδια ασφαλείας όπως και στις τουαλέτες.

Δείτε το βίντεο

@katkamalani

Flight attendant hack. GROSS things on airplane. ##flightattendants ##fyp ##flightattendantlife ##lifehack ##travelhacks

original sound - Kat Kamalani

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση