ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αθηνά Οικονομάκου: Η αντίδραση του γιου της για το φύλο του μωρού

Από στιγμή σε στιγμή θα κρατήσει το μωράκι της στα χέρια της.

newsroom must

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά. 

Βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει να γεννηθεί το μωράκι της ,μαζί με τον επιχειρηματία σύζυγο της Φίλιππο, που μάλιστα θα είναι και κοριτσάκι.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε την αντίδραση του γιου της όταν έμαθε τα ευχάριστα αλλά και αν υπήρξαν τυχών προβλήματα

Ανυπομονεί ο Μάξιμος για την άφιξη της μικρής;

Στην αρχή με είχαν συμβουλεύσει να μην του το πω νωρίς, πριν το πεντάμηνο δηλαδή, γιατί θα αρχίσει να ρωτά επίμονα πότε θα έρθει το μωράκι. Αυτό όμως δεν συνέβη στη δική μας περίπτωση. Βεβαίως ρωτάει “πότε θα έρθει να παίζουμε” και μου λέει να… προσέχω, αλλά δεν έχει δείξει κάποια εμμονή. Πολύ ψύχραιμα το περιμένει, χαίρεται και δηλώνει πως αυτός θα το βάζει για ύπνο, θα το ταΐζει και θα του κάνει αγκαλίτσες. Είναι πολύ τρυφερός και εγώ κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση, προετοιμάζοντάς τον ότι στην αρχή το μωρό θα κλαίει πολύ και θα θέλει την προσοχή μας, ώστε να μη νιώθει και εκείνος πως θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω πως θα πάει καλά όλο αυτό, αν και όλα θα φανούν όταν γεννηθεί το μωράκι και, έρθουμε με το καλό στο σπίτι. Σίγουρα θα βγει κάποια ζήλια ή ανταγωνισμός αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και απόλυτα υγιές.

Ότι είναι κοριτσάκι τον προβληματίζει τον μικρό;

Επειδή είναι έτσι κι αλλιώς πολύ προστατευτικός και μου λέει συνεχώς “μην ανησυχείς μαμά, εγώ θα σε προσέχω”, νομίζω πως θα πάρει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού με μεγάλη επιτυχία, οπότε δεν φοβάμαι. Και εγώ έχω μεγαλύτερο αδερφό και ξέρω πως τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι πολύ ισχυρά.


Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η ζωή με δύο μωράκια;

Είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις σε όλα. Ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν μπορεί να γίνουν όλα στην εντέλεια, οπότε θέτεις προτεραιότητες. Πέρα από την εγκυμοσύνη, που ευτυχώς είναι και αυτή πολύ καλή και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από την κλασική κούραση, το βάρος που νιώθεις και την υπνηλία τους πρώτους μήνες, προτεραιότητά μου τώρα είναι, τελειώνοντας τις εκκρεμότητες, να μείνω λίγο σπίτι με τον Μάξιμο, που είναι πια 3 χρονών.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X