ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αρχιεπίσκοπος Canterbury: «Η Meghan Markle είναι Αμερικανή, δεν καταλαβαίνει»

Δεν παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή πριν το γάμο.

newsroom must

Ο Mark Edwards (πληρεξούσιος στην εκκλησία του St.Matthews στο Newington) αποφάσισε να εξετάσει τους ισχυρισμούς της Meghan Markle, ότι δηλαδή παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry τρείς μέρες πριν από το γάμο σε ιδιωτική τελετή.

Ο ίδιος είπε ότι ένα μέλος του προσωπικού του Lambeth Palace του εκμυστηρεύτηκε πως «Ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury δεν κάνει ιδιωτικούς γάμους. Η Meghan Markle είναι Αμερικανίδα, δεν καταλαβαίνει».

Προσθέτοντας ότι ο ισχυρισμός της Meghan προκάλεσε σύγχυση μεταξύ των κληρικών και των ζευγαριών που επιθυμούν να παντρευτούν, «Φέρνει εμάς τους ιερείς σε δύσκολη θέση σε σχέση με το τι αποτελεί γάμο υπό την Εκκλησία της Αγγλίας.Πρέπει να υπάρχουν μάρτυρες και άδεια και νομιμότητα ή τώρα είναι απλώς μια συμφωνία με κληρικούς; Μπορούμε τώρα να κάνουμε ιδιωτικούς γάμους χωρίς μάρτυρες στον κήπο του σπιτιού μας; Ο Justin (Αρχιεπίσκοπος Canterbury), λέγοντας ότι αρνείται να σχολιάσει, δεν βοηθά τους υπόλοιπους κληρικούς και τις δικές μας πολιτικές και πρακτικές…Υπάρχουν άνθρωποι που με ρωτούσαν κατά τη διάρκεια του lockdown εάν θα μπορούσαν να έχουν έναν ιδιωτικό γάμο και έπρεπε να τους εξηγήσω ότι δεν θα ήταν νόμιμος ο γάμος και σίγουρα όχι σύμφωνος με τον κανόνα του νόμου. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μια διευκρινιστική δήλωση -πρέπει να γνωρίζουμε ποιες είναι οι πολιτικές και οι διαδικασίες μας. Δεν μπορεί να ισχύει κάτι για κάποιους και κάτι εντελώς διαφορετικό για κάποιους άλλους».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS