ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Αποκλειστικό! Τι δηλώνει ο Λ. Λοϊζίδης για την αποχώρησή του από τις «Πατάτες Αντιναχτές»

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Λώρη Λοιζίδη να αποχωρεί από το καστ της πιο επιτυχημένης κυπριακής παραγωγής του ΡΙΚ, «Πατάτες Αντιναχτές».

Μπορεί η εκπομπή να πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, εντούτοις, ο σεναριογράφος της αλλά και ηθοποιός Λώρης Λοϊζίδης αποχωρεί λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Κύπριος και πολυβραβευμένος ηθοποιός αυτό το διάστημα ετοιμάζει τα νέα του project τα οποία έχουν να κάνουν με τον κινηματογράφο αλλά και το θέατρο.

Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του ο οποίος μας είπε: «Οκτώ χρόνια πέρασα, έδωσα και πήρα πολλά μέσα από τις “Πατάτες”. Θεωρώ πως όλα στη ζωή μας έχουν ένα κύκλο και για μένα οι “Πατάτες” έκαναν τον κύκλο τους. Είναι καιρός να συνεχίσει και κάποιος άλλος συνάδελφος».

Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα όπως σας αναφέραμε και πιο πάνω ετοιμάζει την πρώτη του απόπειρα στον κινηματογράφο με μια ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούν εκτός από Κύπριοι ηθοποιοί και Έλληνες, ενώ η παραγωγή θα ανήκει στην Koumides Production.

Παράλληλα για τη νέα σεζόν ο Λώρης Λοϊζίδης μας επιφυλάσσει όχι ένα αλλά τρία θεατρικά έργα. «Η αλήθεια είναι ότι θέλω να κάνω πολλά πράγματα φέτος. Έτσι ετοιμάζω τρία θεατρικά, μια κωμωδία, ένα δραματικό καθώς επίσης και ένα παιδικό έργο», μας είπε σχετικά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση