ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: floral midi φόρεμα, πέδιλα και headband
 

Αποκαλύπτονται κρυφές λεπτομέρειες από τον γάμο των Sussex

Το τραγούδι που χόρεψαν στη δεξίωση και το άτομο που εκνεύρισε τον Harry λίγο πριν την τελετή

Ριάνα Στυλιανού

Στη βασιλική βιογραφία με τίτλο Finding Freedom, το οποίο έγραψαν οι βασιλικοί ανταποκριτές Omid Scobie και Carolyn Durand θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου, αποκαλύπτονται προσωπικές λεπτομέρειες από τη γαμήλια δεξίωση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που πραγματοποιήθηκε στο Windsor το 2018.

Μετά την τελετή, που έγινε στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου, η οποία μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο, το ζευγάρι υποδέχτηκε ορισμένους εκλεκτούς καλεσμένους σε έπαυλη που ανήκει στην βασιλική οικογένεια, Frogmore House.

Σύμφωνα με αποσπάσματα από τη βιογραφία που έχουν δημοσιοποιηθεί σε ένα βρετανικό περιοδικό, το βασιλικό ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο τους χώρο στην συγκεκριμένη έπαυλη με το τραγούδι "I'm in Love" του Wilson Pickett από τη δεκαετία του ’60.

Στο βιβλίο λοιπόν, ξεκαθαρίζεται το θέμα της τιάρας της Βασίλισσας Μαρίας που η Meghan επέλεξε να φορέσει εκείνη την ξεχωριστή μέρα.

Φήμες έλεγαν πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει αντιρρήσεις για αυτή την επιλογή της Meghan, όμως οι βιογράφοι του βιβλίου, έβαλαν τέλος σε αυτές τις φήμες, αναφέροντας ότι η Βασίλισσα δεν είχε καμία ένσταση σε ό,τι αφορούσε την εμφάνιση της νύφης.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τον βασιλικό γάμο, προέκυψαν στιγμές έντασης ανάμεσα στον Πρίγκιπα και τη μοδίστρα του παλατιού, Angela Kelly. Ο Ηarry θεώρησε πως η Kelly καθυστερούσε επίτηδες να βοηθήσει την Δούκισσα του Sussex να πάρει στα χέρια της την τιάρα και να τη φορέσει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X