ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

«Από τα 12 έως τα 20 ήμουν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης»

Όσα αποκαλύπτει η Mena Suvari.

newsroom must

Η καριέρα της Mena Suvari, ξεκίνησε περί τα τέλη της δεκαετίας του 90, και οι περισσότεροι από εμάς την θυμόμαστε μέσα από τους ρόλους της στο American Pie και το Carrie 2. Ωστόσο, ο ρόλος που θα μείνει μια για πάντα συνδεδεμένος με το όνομά της ήταν αυτός στην ταινία, American Beauty με τον Kevin Spacey.

Αυτό όμως που δεν ήξεραν πολλοί ήταν ότι η ίδια πάλευε για χρόνια με τον εθισμό της σε ουσίες σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεπεράσει τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωνε ως έφηβη. Η ηθοποιός, εξομολογήθηκε το γεγονός, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ‘People’, στα πλαίσια προώθησης των απομνημονευμάτων της –με τίτλο «The Great Peace».

Χαρακτηριστικά, περιγράφει, «Από την ηλικία των 12 ετών έως τα 20 ήμουν θύμα διαρκούς σεξουαλικής κακοποίησης», προσθέτοντας ότι ήταν μόλις 13 ετών όταν είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ‘KJ’, έναν φίλο του μεγαλύτερου αδελφού της, συμπληρώνοντας, «Ένα μέρος μου πέθανε εκείνη την ημέρα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 90s Era Nostalgia (@90s.era.nostalgia)

Ενώ συνέχισε αναφέροντας, «Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε. Με αποκάλεσε πόρνη. Ποτέ δεν κατάφεραν να εκφραστώ σεξουαλικά με υγιές τρόπο. Η επιλογή μου είχε χαθεί. Και αυτό προστέθηκε στο συναίσθημα που είχε ότι δεν με βλέπουν και δεν με ακούν, και εγκατέστησε την εικόνα που θα είχα για τον εαυτό μου. Ότι αυτή ήταν η αξία μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε ένα άλλο περιστατικό, που έλαβε χώρα όταν αυτή ήταν σε ηλικία 15 ετών, με τον μάνατζερ της να την αναγκάζει να ξεκινά σεξουαλική σχέση μαζί του. Η Suvari περιγράφει, «Δεν ένιωθα ότι είχα άλλες επιλογές ή ότι άξιζα μια ζωή που ήταν διαφορετική. Στράφηκα σε οποιοδήποτε μορφή φαρμάκων μπορούσα να βρω για να τα βγάλω πέρα. Προσπαθούσα να επιβιώσω».

Μετά, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο American Beauty, και ενώ πριν λίγο καιρό ο Spacey είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση μιας ανήλικης ηθοποιού, η ίδια θυμάται να είχε νιώσει πολύ άβολα στη σκηνή τους. Λέγοντας, «Με κρατούσε απαλά. Ήταν πολύ γαλήνια αλλά παράξενα και ήταν κάτι ασυνήθιστο».

Καταλήγοντας, η ηθοποιός, πιστεύει ότι μέσα από την ιστορία της, μπορεί να βοηθήσει κάποια άτομα, «Αυτή είναι η αλήθεια μου. Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω κάποιον άλλο να δει την αξία του. Αν μπορώ να μειώσω τον πόνο κάποιου, τότε θέλω να το κάνω, γιατί εγώ δεν είχα κανέναν».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση