ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

AOC: «Την ημέρα της επίθεσης στο Καπιτώλιο νόμιζα πως θα πεθάνω»

Όσα δήλωσε η Δημοκρατικός για την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου

newsroom must

Μπορεί να πέρασαν αρκετές μέρες από την επίθεση στο Καπιτώλιο από υποστηριχτές του Trump, ωστόσο γίνεται ξεκάθαρο πως το τραγικό συμβάν θα μάς απασχολεί πολύ καιρό ακόμη. Το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου, η Alexandria Ocasio-Cortez πήρε την απόφαση μέσα από ένα Instagram Live να μιλήσει για τα όσα συνέβησαν και να δεχτεί τυχόν ερωτήσεις από τον κόσμο.

Χωρίς να δίνει εξηγήσεις και μη αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες αφού τίθενται ζητήματα εθνικής ασφάλειας, η AOC λέει πως εκείνη την ημέρα είχε μια πολύ «στενή συνάντηση» και κάποια στιγμή, πίστεψε πως «θα πεθάνει».

«Στις 6 Ιανουαρίου δεν βρισκόμουν στο Καπιτώλιο και γι’ αυτό είχα δώσει πληρεξούσιο για την ψήφο μου σε άλλο άτομο του Δημοκρατικού Κόμματος... Όταν έμαθα για την εισβολή, φοβήθηκα για τους συναδέλφους μου που βρίσκονταν εκεί... Παράλληλα, φοβήθηκα για τον εαυτό μου, γιατί εκείνη την στιγμή –εν μέσω αναταραχών- η τοποθεσία μου ήταν γνωστή και το ενδεχόμενο μιας απαγωγής δεν ήταν τόσο απίθανο. Για αυτό τον λόγο δεν ήθελα να πάω στο ίδιο «ασφαλές» μέρος που θα πήγαιναν οι υπόλοιποι».

Πέρα από αυτά, η νεαρή πολιτικός είπε πως όσοι βρίσκονταν στο Καπιτώλιο ίσα που γλίτωσαν τον θάνατο και φρόντισε να ευχαριστήσει τους αξιωματικούς της αστυνομίας του Καπιτώλιου και όσους βοήθησαν να αντιμετωπιστεί το τραγικό συμβάν, ενώ δεν δίστασε να κάνει λόγο για «προδοσία». 

 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alexandria Ocasio-Cortez (@aoc)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση