ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Αντικείμενα από ταινίες και σειρές σε online δημοπρασία για τον κορωνοϊό

Η δημοπρασία άρχισε στις 22 Απριλίου με αντικείμενα από τη σειρά

O Furby από πολύτιμους λίθους και το κρεβάτι -σπορ αυτοκίνητο από το "Uncut Gems", το φόρεμα της Φλόρενς Πιου ως May Queen στο "Midsommar", η φιγούρα γοργόνας που κρατούσε στο χέρι του ο Ρόμπερτ Πάτινσον στο "The Lighthouse" και άλλα αντικείμενα από δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές σειρές πωλούνται σε online δημοπρασία που διοργανώνει η εταιρεία ψυχαγωγίας και κινηματογραφικών παραγωγών A24 με τα έσοδα να διατίθενται για τη στήριξη πληγέντων από τον κορωνοϊό.

"Ως εταιρεία που ιδρύθηκε και εδρεύει στη Νέα Υόρκη, θέλουμε να ανταποδώσουμε στην πόλη, καθώς αντιμετωπίζει την κρίση της πανδημίας του COVID-19 και αρχίζει να ανοικοδομείται" αναφέρεται σε ανακοίνωση της Α24.

"Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 100% των εσόδων κάθε δημοπρασίας θα ωφελήσει τέσσερις φιλανθρωπικές οργανώσεις, βοηθώντας τις κοινότητες και τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή της Νέας Υόρκης: FDNY Foundation, Food Bank for New York City, NYC Health + Hospitals και Queens Community House", διευκρινίζεται.

Η δημοπρασία άρχισε στις 22 Απριλίου με αντικείμενα από τη σειρά "Euphoria" όπως το αγαπημένο φούτερ με κουκούλα της Rue (Zendaya) και από τις ταινίες "Mid90s", "Eighth Grade"και "Hereditary".

Σε διαφορετικές ημερομηνίες έως τις 22 Μαϊού θα δημοπρατούνται αναμνηστικά, αντικείμενα από τα σκηνικά και κοστούμια των ταινιών και των σειρών στο website Α24 auction.

Πηγή: ΚΥΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση