ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Άννα Βίσση: Γιατί αναβλήθηκε η συναυλία της

Η ανάρτηση που έκανε στα social media

Μαρία Σάββα

Το βράδυ της Δευτέρας η Άννα Βίσση θα πραγματοποιούσε την επετειακή συναυλία για τα 50 της χρόνια στη μουσική σκηνή της χώρας στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, με τους θαυμαστές της να ετοιμάζοντας πως και πως να την δουν.

Όπως φαίνεται όμως η συναυλία ακυρώθηκε για τεχνικούς λόγους, με την ίδια να θέλησε να απολογηθεί αναρτώντας ένα σχετικό post στα social media αλλά και ένα σύντομο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, εκφράζοντας τη βαθιά της λύπη για το γεγονός.

«Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός 3 ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση»,έγραφε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

Σε βίντεο που ανάρτησε λίγο πιο μετά η ίδια είπε: «Η απογοήτευση η δική μου και του Νίκου (Καρβέλα), όπως φαντάζομαι και η δική σας, είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμα ήταν όλα αλλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS