ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Τρίτη

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

newsroom must

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νότια παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και σταδιακά, στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά την Πέμπτη θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και το πρωί της Πέμπτης δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Αργά τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να σχηματιστεί τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ως επί το πλείστον στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Πέμπτη αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να επανέλθει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X