ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H Ανδρούλα Βασιλείου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο must

Όσα μας αποκάλυψε η πρώτη Κύπρια Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Δέσποινα Άσπρου

Η πρώτη Κύπρια Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρούλα Βασιλείου, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλάει εφ όλης της ύλης στο must και στην διευθύντρια του περιοδικού, Ειρήνη Χριστοφόρου.

Η κυρία Βασιλείου, μεταξύ άλλων, ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και θυμάται τα παιδικά της χρόνια στην Πάφο, την δύσκολη περίοδο των σπουδών της στην νομική στο Λονδίνο, αλλά και την πρώτη γνωριμία της με «το άλλο της μισό» – όπως αποκαλεί τον Γιώργο Βασιλείου.

Σε αυτή την συνέντευξη μας αποκαλύπτει επίσης τις δυσκολίες που συνάντησε στο Προεδρικό και μας μιλά για τα μαθήματα ζωής που της άφησε η θητεία της Πρώτης Κυρίας. Μας αποκαλύπτει επίσης πώς είναι σήμερα η ζωή της και μας μιλά για τη σχέση της με τα εγγόνια της.

Δεν παραλείπει να αναφερθεί στον σεξισμό στα πολιτικά δρώμενα, στη δύναμη των γυναικών, στη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα και στην πολυσυζητημένη ανάρτησή της στο Twitter στην οποία αποκάλεσε την Melania Trump «άγαλμα».

Περισσότερα στο must Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 5 Ιουλίου στα περίπτερα.

* Την φωτογράφιση της Ανδρούλας Βασιλείου έκανε ο Νέαρχος Παναγιώτου, της οποίας την επιμέλεια είχε η διευθύντρια του περιοδικού, Ειρήνη Χριστοφόρου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS