ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για τον ντράμερ των Πυξ Λαξ

newsroom must

Πίσω στο 2019, παρουσιάστηκαν άγνωστα στοιχεία για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού από γνωστό μουσικό και συνεργάτη των Πυξ Λαξ στο ακροατήριο του δικαστηρίου της Αθήνας. 

Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν στην απόφαση και στην καταδική του 69χρονου σήμερα μουσικού και πλέον παρουσιάζονται στην απόφαση του δικαστηρίου, που αποκαλύπτει το ''ΘΕΜΑ''. Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του στη δίκη αρνήθηκε τα πάντα, ισχυριζόμενος πως το παιδί δεν είχε μπει ποτέ στο σπίτι του ενώ ανέφερε πως το κορίτσι «φαινόταν να έχει κάποιο θέμα» καθώς και το ύφος της ήταν «βλοσυρό» και το πρόσωπό της του θύμιζε «το πρόσωπο κακού στην ταινία». Οι παραπάνω βέβαια ισχυρισμοί που πρόβαλε η πλευρά του μουσικού δεν έγιναν δεκτοί από το δικαστήριο.

Σύμφωνα με την απόφαση, το παιδί ήταν θύμα του ντράμερ από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.  Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο 69χρονος ντράμερ έβαζε την ανήλικη να κάθεται στα γόνατά του για να τις δείχνει ταινίες. Μπροστά του υπήρχε ένα τραπέζι με ένα μακρύ τραπεζομάντιλο και πίσω από αυτό το παιδί άρχισε να βιώνει τη φρίκη της σεξουαλικής κακοποίησης σε ηλικία μόλις 6 ετών.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ήρθαν στο φως πέντε καταγγελίες από γυναίκες που κατηγορούν τον ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνες ήταν ανήλικες, στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS