ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αμάντα Γεωργιάδη: Η «άκομψη» ερώτηση που δέχτηκε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η νεαρή τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Τορίνο

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Ελληνίδα ομογενής από τη Νορβηγία, Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται αυτό το διάστημα στο Τορίνο της Ιταλίας για τις πρόβες και την προετοιμασία της εμφάνισής της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και όπως είθισται οι συμμετέχοντες περνάνε από συνεντέυξεις Τύπου για να γνωρίσει ο κόσμος και ο διεθνής Τύπος τους καλλιτέχνες καλύτερα και για να υπάρχει μια ροή ως προς την ενημέρωση και τις εξελίξεις πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. 

Στη συνέντευξη Τύπου της ίδιας της εκπροσώπου της Ελλάδας η τραγουδίστρια κλήθηκε να απαντήσει μια άκομψη ερώτηση που της έγινε από Πολωνό δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τη νεαρή καλλιτέχνη για ποιο λόγο η Ελληνική συμμετοχή επιλέγει ερμηνευτές οι οποίοι είναι ομογενείς και δεν μένουν στην Ελλάδα. 

Στην ερώτηση αυτή έσπευσε ν' απαντήσει η υπεύθυνη της συμμετοχής λέγοντας το εξής:

«Πιστεύουμε ότι η Αμάντα όπως και οι άλλοι καλλιτέχνες που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι τραγουδιστές γι' αυτό έχουμε το ενδιαφέρον για να επιτρέψουμε σ' αυτά τα ταλέντα να λάμψουν».

Η ερώτηση χαρακτηρίστηκε ρατσιστική από διάφορους όπως και από την ομάδα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η οποία και μετέδωσε το απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου το οποίο μπορείτε να δείτε παρακα΄τω:

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο ημιτελικοί της φετινής Eurovision θα διεξαχθούν και θα μεταδοθούν ζωντανά στις 10 και 12 Μαΐου με τον μεγάλο τελικό να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Μαΐου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση