ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αλλάζει εντελώς το Instagram σε TikTok;

Η στήλη με τα νέα και το feed της δημοφιλούς εφαρμογής εστιάζει στα βίντεο και γίνεται σαν το TikTok

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram αλλάζει και προσαρμόζεται σε νεότερα δεδομένα και επιταγές της εποχής. Απ' ότι φαίνεται το γνωστό, ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών, βίντεο και νέων αλλάζει καθώς το feed θα εστιάζει περισσότερο σε περιεχόμενα με βίντεο. 

Πιο συγκεκριμένα, τα feed πλέον είναι κάθετα, full-screen και τα βίντεο συρρέουν άφθονα σε διαστάσεις 9:16. Άλλωστε όλοι θυμόμαστε την «εισβολή« των reels ως περιεχόμενο στο Instagram οπότε είναι ολοφάνερο πως η εφαρμογή δίνει περισσότερη πλέον προτεραιότητα σε οτιδήποτε περιέχει βίντεο και αυτό δεν είναι γεγονός καθώς οι ιθύνοντες είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να ενθαρρύνουν τους χρήστες να φτιάχνουν περισσότερα βιντεάκια μικρού μήκους γνωστά και ως reels και τα πιο πρωτότυπα και πετυχημένα θα επιβραβεύονταν με χρηματικό ποσό ενώ παράλληλα έδινε το μήνυμα στους χρήστες να μην αναπαράγουν βίντεο από τους λογαριασμούς τους στο TikTok και να δημιουργούν πρωτότυπο περιεχόμενο.  

Αυτή η νέα πρωτοβουλία για αναβάθμιση των υπευθύνων του Instagram δεν πέρασε ασχολίαστη καθώς πολλοί χρήστες παρατήρησαν πως η εφαρμογή αλλάζοντας αρχίζει και μοιάζει περισσότερο με το TikTok με κάποιους να δυσανασχετούν καθω΄ς δεν υπάρχει λόγος για ακόμα μία εφαρμογή ίδια με αυτή του TikTok.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Instagram (@instagram)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS