ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αλήθειες και φήμες για το νέο ''American Horror Story''

Το πέμπτο season του ''American Horror Story'' τελείωσε, το ξενοδοχείο έριξε αυλαία και κέρδισε εξαιρετικές κριτικές από τους ειδικούς. Η Lady Gaga στο ρόλο της Κοντέσσας εντυπωσίασε - και βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα - και πλέον ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά. 

Μετά από ένα στοιχειωμένο σπίτι, ένα ψυχιατρείο, μια ακαδημία μαγισσών, ένα τσίρκο και ένα ξενοδοχείο βρυκολάκων, τι έμεινε να δούμε στον επόμενο κύκλο; 

Λίγο μετά το τέλος του ''Hotel'', κυκλοφόρησε η φήμη πως ο έκτος κύκλος θα μας παρουσίαζε τον Slender Man. O Slender Man είναι μια τρομακτική ψηλόλιγνη φιγούρα που δημιουργήθηκε μέσα σε ένα φόρουμ, για πλάκα, και πήρε τεράστιες διαστάσεις και εκτός του διαδικτύου. 

Απ' ό,τι φαίνεται όμως αυτό δεν θα είναι το στόρι του νέου κύκλου. Οι δημιουργοί της σειράς, Ryan Murphy και Brad Falchuk, διέψευσαν πως πως κάτι τέτοιο ισχύει. Παρ' όλα αυτά δήλωσαν πως ''η επόμενη ιστορία που δημιουργούμε είναι πολύ διαφορετική από αυτή του ''Hotel''. 

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί, ωστόσο, πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Lady Gaga, με σκοπό να την πείσουν να επιστρέψει στην ολοκαίνουργια ιστορία που θα μας παρουσιάσουν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X