ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Alexandria Ocasio-Cortez καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους

«Κάντε ένα Tweet για αυτό, μιλήστε για αυτό»

Η Elizabeth Ann Warren δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια βιντεοσυνομιλία που είχε με την Alexandria Ocasio-Cortez για τα δικαιώματα των εργαζομένων στις ΗΠΑ.

Η Alexandria Ocasio-Cortez, επίσης γνωστή από τα αρχικά της ως AOC έγινε στα 29 της η νεότερη σε ηλικία γυναίκα που εκλέγεται στο Κογκρέσο. Μαζί με την Elizabeth Ann Warren Αμερικανή πολιτικό και δικηγόρος που εργάζεται ως ανώτερη γερουσιαστής μίλησαν για τους εργαζόμενους οι οποίοι ακόμα και στην πανδημία συνεχίζουν να μας εξυπηρετούν με κίνδυνο την υγεία τους.

«Δεν τους αποκαλούμε «βασικούς εργαζόμενους» από την καλοσύνη της καρδιάς μας. Αυτό είναι τα λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους ανθρώπους που είναι εκεί έξω και κάνουν τη δουλειά για να διατηρήσουν αυτήν τη χώρα να τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό.» είπε η Elizabeth Ann Warren

Στην συνέχεια η Alexandria Ocasio-Cortez συνέχισε τονίζοντας ότι «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βεβαιωθούμε ότι όλοι οι εκπρόσωποί μας και τα μέλη του Κογκρέσου γνωρίζουν τι θέλουν οι ψηφοφόροι τους, δίνουν προσοχή σε αυτό και θέλουν να παλέψουν για αυτό.»

Ενώ στο τέλος η Warren κάλεσε τον κόσμο να μιλήσει για αυτό με όποιον τρόπο μπορεί και να σταθεί δίπλα στους βασικούς εργαζόμενους (essential workers).

«Γι 'αυτό κάνουμε μια μέρα «δράσης» σήμερα και ζητάμε από τους ανθρώπους να στηρίξουν τους βασικούς εργαζόμενους. Κάντε ένα Tweet για αυτό, μιλήστε για αυτό, στείλτε μηνύματα για αυτό, ενημερώστε τους ανθρώπους ότι αυτό το ζήτημα έχει σημασία για εσάς»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X