ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ακόμα μια απώλεια για την Μαρία Μενούνος

Μετά την απώλεια με την μητέρα της, έχασε ακόμα ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

newsroom must

Για άλλη μια φορά αντίο σε ένα αγαπημένο της καλείται να πει η Μαρία Μενούνος μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της το περασμένο Πάσχα, μετά από τον αγώνα της με τον καρκίνο.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βρίσκεται στη δύσκολη θέση να αποχαιρετήσει τον θείο της και αδελφό του πατέρα της αυτή τη φορά, ο οποίος πέθανε από επιπλοκές μετά από τη νόσησή του με κορωνοϊό.

Σε ανάρτηση της στο Ιnstagram τον αποχαιρέτησε τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που είχε στη ζωή της, γράφοντας «Χάσαμε τον πατριάρχη της οικογένειάς μας, τον θείο μου Arthur, τον αγαπημένο αδελφό του μπαμπά μου. Αν και είναι πολλές οι απώλειες τώρα τελευταία στην οικογένειά μου ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος, μαζί με τη μαμά μου και τους γονείς του. Ήπια ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, το αγαπημένο του, για να τον τιμήσω. Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο άντρας μου, Kevin, και εγώ ήπιαμε μπύρες και καθίσαμε έξω. Πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα, γιατί η ζωή συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι. Σήμερα είμαι στη δουλειά. Όλοι έχουμε μια ημερομηνία γέννησης και θανάτου, διαλέγουμε πόσο καιρό θα πενθήσουμε και πώς θα είναι το πένθος μας. Είναι διαφορετικό για όλους και δεν ξέρει κανείς πως νιώθει ο άλλος μέσα του. Λυπήθηκα πάρα πολύ που έβλεπα τον θείο μου να παλεύει με τον κορωνοϊό . Όπως όμως είπα, ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος. RIP θείε, θα σε αγαπάμε πάντα».


NEWS: Τελευταία Ενημέρωση