ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αισθητά βελτιωμένη η κατάσταση υγείας του Boris Johnson

Ο πρωθυπουργός έχει μπορέσει να κάνει σύντομους περιπάτους

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου βγήκε χθες το απόγευμα (Πέμπτη 9 Απριλίου) από την εντατική μονάδα όπου και νοσηλευόταν εξαιτίας των συμπτωμάτων του κορωνοϊού και μεταφέρθηκε σε κανονικό δωμάτιο.

Λίγο μετά από τις δηλώσεις του πατέρα του, που σύμφωνα με τις οποίες ο Boris χρειάζεται χρόνο για να ξεκουραστεί πριν να επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του, εκπρόσωπος της Downing Street δήλωσε πως ο Johnson είναι αισθητά καλύτερα και ήδη έχει αρχίσει να βαδίζει στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάρρωσης μετά από την τριήμερη νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικότερα, ο εκπρόσωπος ανέφερε πως «Ο πρωθυπουργός έχει μπορέσει να κάνει σύντομους περιπάτους, μεταξύ περιόδων ξεκούρασης, ως μέρος της περίθαλψης που λαμβάνει για να βοηθήσει την ανάρρωσή του» και πρόσθεσε πως ο Boris Johnson έχει μιλήσει με τους γιατρούς του και ευχαριστεί όλη την κλινική ομάδα για την «απίστευτη» φροντίδα που έχει λάβει. Κατά το τέλος της δήλωσής τους, τόνισε πως «Οι σκέψεις του πρωθυπουργού είναι με όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή την τρομερή ασθένεια».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X