ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αγνώριστος ο Sarbel 14 χρόνια μετά την Eurovision

Δείτε τι κάνει σήμερα.

newsroom must

Έχουν περάσει κιόλας 14 χρόνια από τότε που ο Sarbel κατακτούσε την σκηνή της Eurovision (2007) με το τραγούδι ‘Yassou Maria’, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 190 βαθμούς και να βάλει την Ελλάδα στην 7η θέση.

Ο Κύπριος – Λιβανέζος τραγουδιστής μετά και αυτή του την εμφάνιση είχε αποστασιοποιηθεί από την επικαιρότητα, μετακόμισε από την Ελλάδα στο Λονδίνο, αλλά δεν άφησε ποτέ την αγάπη του για την μουσική.

Σήμερα, ο ίδιος είναι 40 ετών, παντρεμένος (2014) και έχει αλλάξει, εξωτερικά τουλάχιστον, στο έπακρο. Πλέον ο ίδιος από αγόρι μετατράπηκε σε έναν γεροδεμένο άντρα, και του πάει πολύ, με πυκνά μούσια και γεροδεμμένη κορμοστασιά. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by beardedman (@bear_dedman_official)

Πρόσφατα, ο τραγουδιστής βρέθηκε πίσω στην Ελλάδα, ενώ οι fans τον εντόπισαν να πίνει καφέ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς.

Στο μεταξύ, η τελευταία φορά που ακούσαμε το όνομά του στα Ελλαδικά μέσα ήταν πέρυσι τον Απρίλιο, όταν ο ίδιος, μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην ‘Φωλιά των Κούκου’. Χαρακτηριστικά είχε πει, «Ήταν πολύ σοβαρό το πρόβλημα αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος. Από τότε ο λαιμός μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισα και πάλι πρόβλημα. Ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται να χειρουργηθώ, αλλά από τον Ιανουάριο και για 1.5 μήνα έκανα αφωνία».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lebanese Guys Official (@guyslebanese)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS