ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Άγνωστοι βανδάλισαν την πατάτα της Ξυλοφάγου

Την αμοιβή των 500 ευρώ θα δώσουν σε όποιον δώσει πληροφορίες

Είδηση αποτελεί το γεγονός ότι άγνωστοι έγραψαν οπαδικά συνθήματα πάνω στο μνημείο της Ξυλοφάγου. Συγκεκριμένα αναγράφεται το σύνθημα «ΑΝΟΛΑ, M94 F.G».

Σε επικοινωνία μας με τον Κοινοτάρχη Ξυλοφάγου, ο κ. Γεώργιος έκανε λόγο για «Άνανδρη πράξη φιλάθλων», καταδικάζοντας απερίφραστα το γεγονός.

Όπως μας ενημέρωσε, το μνημείο βρίσκεται σε έδαφος των βρετανικών βάσεων. «Ήρθε η αστυνομία της Δεκέλειας για να δει το συμβάν. Δυστυχώς οι βροχές έσβησαν τα αποτυπόματα».

Επιπρόσθετα μας είπε ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου θα δώσει την αμοιβή των 500 ευρώ σε όποιον διευκολύνει το έργο της Αστυνομίας και δώσει πληροφορίες για τους δράστες.

Παρά το συμβάν οι εργασίες συνεχίζονται με τα έργα να είναι σύντομα έτοιμα για το κοινό. «Αυτό το γεγονός δεν μας πτοεί για να εφησυχάσουμε. Τα έργα θα συνεχιστούν, λάβαμε προσφορές για το περίπτερο, ο εργολάβος μαζεύει πέτρες για τον περιβάλλοντα χώρο του μνημείου».

Αναφορικά με τα συνθήματα που εγγράφησαν πάνω στο μνημείο, ο κατασκευαστής θα προσπαθήσει να τα σβήσει, αλλιώς θα αναγκαστούν να μεταφέρουν την πατάτα στο εργαστήριο.

Να σημειώσουμε ακόμη πως, εάν βρεθούν οι ένοχοι θα δικαστούν στις βάσεις σε δικό τους δικαστήριο με τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας να λαμβάνουν ενημέρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση