ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

A TOTE FOR LOUIZA: Γιατί ξεχωρίσαμε την νέα συλλογή απο clutch bags

Το brand Α TOTE FOR LOUIZA της Mαριάννας Καραβαλή έχει καταφέρει κάτι ιδιαίτερο δημιουργώντας customized τσάντες σε πολύ προσιτές τιμές, για αυτό και το έχουμε ξεχωρίσει.  Η νέα της συλλογή, που είναι και η πρώτη της σε clutch bags, είναι  για την Άνοιξη-Καλοκαίρι, έχει την ονομασία “Woven for stripes” και αποτελείται από clutch bags και crossbody clutchs που είναι ευέλικτες με αλυσίδα που μπορείς να βγάλεις και να βάλεις όποτε εσύ θες. Οι τσάντες είναι φτιαγμένες από τα υλικά woven και eco canvas με 3 tassels διαφορετικών χρωμάτων.

Αυτή τη σεζόν το woven είναι ένα υλικό που θα φορεθεί πάρα πολύ και θα αναβαθμίσει κάθε μας εμφάνιση αφού η κάθε τσάντα της Mαριάννας είναι μοναδική ,handmade και φτιαγμένη για σένα, απο σένα. 

Η Μαριάννα ξεκίνησε να δημιουργεί τσάντες εντελώς τυχαία, από ένα αστείο. "Κάθε φορά που αγόραζα ρούχα, κυρίως παντελόνια, έπρεπε μετά να τα πάρω για κόντεμα. Μια μέρα, μια φίλη, για πλάκα, μου είπε πως με τα λεφτά που είχα δώσει κατά καιρούς στον ράφτη θα μπορούσα να αγοράσω πια ραπτομηχανή. Τα επόμενα Χριστούγεννα οι φίλοι μου μού πήραν δώρο μια ραπτομηχανή. Όταν είμαι μπροστά στη μηχανή και σπαταλώ κάποιες ώρες και σκέφτομαι διάφορα, μ’ αρέσει να σκέφτομαι το άτομο για το οποίο προορίζεται η τσάντα και να την φαντάζομαι πάνω του. Προτιμώ να σπαταλώ τον χρόνο μου για μια custom made τσάντα. Όταν κάποιος μου παραγγείλει μια τσάντα του κάνω πολλές ερωτήσεις έτσι ώστε να είναι εντελώς customized πάνω του. Όταν έρθει ένα νέο design μέσα, παίρνει το όνομα αυτού που το παράγγειλε. Αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που θέλω να βγαίνει μέσα από το "A Tote for Louiza", η διαφορετικότητα του καθενός.» μας είπε η Μαριάννα σε συνέντευξη της στο περιοδικό must.

Μπορείς να βρεις την νέα της συλλογή απο clutch bags εδώ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X