ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Boris Johnson: Τα έξι παιδιά, το ακριβό διαζύγιο και οι διατροφές έφεραν οικονομικά προβλήματα

«Το ζευγάρι ζυγίζει τώρα εάν μπορεί οικονομικά να προσλάβει μία νταντά για τον γιο τους»

Δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Boris Johnson σύμφωνα με δημοσίευμα των The Times του Ηνωμένου Βασίλειου αφού τα οικονομικά του από τότε που ανέλαβε την θέση του δεν πάνε και τόσο καλά.

Όπως αναφέρει και δημοσίευμα του Spectator ότι περνάει δύσκολες ημέρες στο πρωθυπουργικό γραφείο και σκέφτεται την παραίτησή του. Μάλιστα στο κείμενο ο αρθρογράφος αναφέρει συγκεκριμένα «Συνυπολογίστε το διαζύγιο, το γεγονός ότι έγινε ξανά μπαμπάς στα 56 και την εμπειρία του στην εντατική, και θα καταλάβετε γιατί έχουν αρχίσει τα κουτσομπολιά ότι ο Johnson μπορεί να παραιτηθεί το 2021 όταν το Brexit μπει σε μια τροχιά.»

Για τα διαζύγια, τα παιδιά και τις διατροφές γράφουν οι «The Times» δείχνοντας έτσι την οικονομική κρίση που περνάει.

Ο μισθός του Boris Johnson μπορεί να φτάνει σήμερα τις 150.000 λίρες (περίπου 165.000 ευρώ) όμως αυτά δεν είναι αρκετά για τον πρωθυπουργό που προηγουμένως λάμβανε χρήματα ως μέλος του κοινοβουλίου, πρώην αρθρογράφος της εφημερίδας «Daily Telegraph» και ως δημοφιλής ομιλητής. Για κάθε του ομιλία κέρδισε το ποσό των 400.000 ευρώ!

Τα βρετανικά μέσα λοιπόν υποστηρίζουν ότι τα ταμεία του έχουν αδειάσει και δυσκολεύεται ακόμα και να πληρώσει μια νταντά για τον νεογέννητο γιο του. «Το ζευγάρι ζυγίζει τώρα εάν μπορεί οικονομικά να προσλάβει μία νταντά για τον γιο τους», λέει χαρακτηριστικά ανώνυμη πηγή.

Και δεν είναι μόνο το νεογέννητο παιδί του… συνολικά ο πρωθυπουργός έχει 6 παιδιά και πληρώνει 4 διατροφές για αυτά αφού τα δύο έχουν ενηλικιωθεί. Εξάλλου το διαζύγιό του από τη δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ του στοίχησε πολύ ακριβά.

Λες και όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, από τότε που ανέλαβε την θέση αυτή χρειάστηκε να μετακομίσει και στην πρωθυπουργική κατοικία , την Ντάουνινγκ Στριτ όπου πληρώνει με το εισόδημά του το φαγητό που τους ετοιμάζουν οι μάγειροι.

Φίλος του Βρετανού πρωθυπουργού δήλωσε στους Times ότι «Ο Boris Johnson είναι «κολλημένος» στην πρωθυπουργική κατοικία. Σε αντίθεση με τον Λευκό Οίκο ή το Ελιζέ, η Ντάουνινγκ Στριτ δεν είναι ένα ωραίο μέρος για να ζήσει κανείς»

Υπενθυμίζουμε ότι τα προηγούμενα Χριστούγεννα ο Boris δέχτηκε χρήματα από έναν πλούσιο επιχειρηματία για να κάνει ένα ταξίδι αξίας 18 χιλιάδων ευρώ, μαζί με την σύντροφό του στο νησί Mustique της Καραϊβικής.

Στο ταξίδι αυτό χρειάστηκε να προκρατήσει την θέση του και να ταξιδέψει στην οικονομική θέση κάτι που δεν θα έκανε άλλος αρχηγός κράτους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X