ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις

newsroom must

Σχετικά θερμή αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή, μέχρι την Κυριακή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό, που πολύ σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Κυριακή, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στο δυτικό μισό του νησιού.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η σκόνη αναμένεται να υποχωρήσει.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση