ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

5 πράγματα που πρέπει να κάνεις τον Ιανουάριο

Απόλαυσε τον πρώτο μήνα του χρόνο όπως αρμόζει!

Δέσποινα Άσπρου

Ο Ιανουάριος είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος μήνας του χρόνου, αφού σηματοδοτεί μια νέα αρχή και κάθε χρονιά μάς πείθει πως ίσως να έφτασε η στιγμή να δούμε τη ζωή με άλλη ματιά και να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες, οι οποίες θα μάς δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια ώστε να αντιμετωπίσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Και ενώ σίγουρα υπάρχουν αρκετά τιπ αυτοβελτίωσης, δεν πρόκειται να εστιάσουμε σήμερα σε αυτά. Αντίθετα, θα μοιραστούμε μαζί σας την λίστα μας με πέντε δραστηριότητες τις οποίες θεωρούμε must για τον πρώτο μήνα του χρόνου. Δείτε ποιες είναι αυτές και φροντίστε, να τις βάλετε όσο τον δυνατόν πιο σύντομα στο πρόγραμμά σας!

1.Να πας στα χιόνια: Ένα διήμερο ή έστω μια μονοήμερη εκδρομή στα χιόνια είναι must αφού χειμώνας χωρίς μια εξόρμηση στα χιόνια δεν είναι χειμώνας. Όταν βρεθείς σε κάποιο χιονισμένο σημείο του νησιού μας, φρόντισε να παίξεις χιονοπόλεμο ή να κάνεις σκι, ή έστω να βγάλεις μια φωτογραφία με φόντο σου την κατάλευκη θέα.

2.Να περάσεις μια βραδιά παρέα με το τζάκι: Είτε έχεις στο σπίτι, είτε θα το συναντήσεις σε κάποιο ενοικιαζόμενο δωμάτιο, το τζάκι είναι must για τις χειμερινές ημέρες. Φρόντισε, λοιπόν, να χαλαρώσεις και να αφεθείς στην ζεστασιά του - έστω και για ένα μόνο βράδυ.

3.Nα πιείς ζεστή σοκολάτα παρακολουθώντας τις βροχές: Όσο και αν μάς αρέσει ο καφές, καλό είναι να κάνουμε μια φορά την διαφορά και να απολαύσουμε ζεστή σοκολάτα ενώ παρακολουθούμε από το παράθυρό μας τις βροχές που πέφτουν ασταμάτητα.

4.Nα παρακολουθήσεις μια ρομαντική ταινία πίνοντας τσάι... ή κρασί: Μπορεί οι ρομαντικές ταινίες να μην προορίζονται αποκλειστικά για τους χειμερινούς μήνες, ωστόσο ως η περίοδος που απαιτεί αγκαλίτσες και ζεστασιά, η παρακολούθηση μιας ρομαντικής κομεντί ενόσω απολαμβάνεις το τσάι ή έστω, το κρασί σου θεωρείται must.

5.Να επισκεφτείς τα καταστήματα: Αυτή η περίοδος είναι ίσως η ιδανικότερη για διαχρονικές αγορές λόγω των εκπτώσεων που ήδη έχουν ξεκινήσει στα περισσότερα καταστήματα. Σκέψου τι χρειάζεσαι και επένδυσε σε διαχρονικά αντικείμενα που θα τα χρειαστείς του χρόνου και μπορείς τώρα να τα βρεις σε πολύ πιο προσιτές τιμές.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS