ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

5+1 πράγματα που θες να γνωρίζεις για την Παραμυθούπολη Χριστουγέννων

Όλες οι λεπτομέρειες

Wiz Guide

Πού αλλού μπορείς να καλωσορίσεις πιο ουσιαστικά, μαζί με οικογένεια και φίλους, την πιο όμορφη, πιο λαμπερή, πιο παιχνιδιάρικη, μα και πιο «ζεστή» εποχή του χρόνου…

Δες πιο κάτω μερικές χρήσιμες πληροφορίες σε σχέση με τον πιο γιορτινό θεσμό στο νησί:

1. Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων έχει στηθεί στην τάφρο Ντ' Αβίλα και συγκεκριμένα στον δημοτικό χώρο στάθμευσης, ο οποίος μεταμορφώθηκε σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ, με φανταχτερά στολίδια, τα πιο σύγχρονα παιχνίδια, δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

2. Στον χώρο υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο τον κόσμο, αλλά και επιλογές σε φαγητό και ποτό.

3. Τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, ενώ θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023. Για 52 ολόκληρες μέρες.

4. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 15.00 ως τις 23.00 τις καθημερινές, από τις 14.00 ως τις 23.00 το Σάββατο και από τις 11.00 ως τις 23.00 τις Κυριακές.

5. Επίτιμος προσκεκλημένος και φέτος δεν θα είναι άλλος από τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του από το χωριό του, το μακρινό Ροβανιέμι της Φινλανδίας, για να καταφθάσει στην Κύπρο. Μαζί θα είναι οι βοηθοί του και οι τάρανδοί του! Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο.

6. Εκτός από τη Λευκωσία, τα γιορτινά της θα «φορέσει» φέτος και η Λάρνακα, αφού ετοιμάζεται να υποδεχτεί για πρώτη φορά την Παραμυθούπολη, από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου με εντυπωσιακά παιχνίδια και με τη μεγάλη ρόδα να δίνει μια αλλιώτικη νότα. Η Παραμυθούπολη Λάρνακας επίσης θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση