ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

40 ιδέες για συναρπαστικό πασχαλινό τραπέζι

Στο νέο τεύχος ο Γαστρονόμος Απριλίου μας ταξιδεύει για Πάσχα στην Κρήτη. Η λαμπριάτικη κουζίνα των Κρητών από διακεκριμένους σεφ και έμπειρες νοικοκυρές για τη Μεγάλη Εβδομάδα, το τραπέζι της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα.

Αντικριστό στη σούβλα, βήμα-βήμα το περίφημο κρητικό ψήσιμο, συμβουλές και οδηγίες από τους εξπέρ του είδους.

Συνταγές:
- Χταπόδι με μάραθο
- Χοχλιοί μπουρμουριστοί με αρισμαρί 
- Χορτοκαλίτσουνα μοσχομυριστά 
- Ταχινόσουπα με ρύζι
- Μαγειρίτσα με άνηθο
- Συκώτι τηγανιά 
- Γαρδουμπάκια Χανίων 
- Πετεινός σούπα, με το πιλάφι και το ψαχνό του
- Οφτό αρνί 
- Κατσικάκι με σταμναγκάθι φρικασέ 
- Πασχαλινό αρνάκι στο φούρνο με αγκινάρες
- Πένες πριμαβέρα με όξινη κρέμα τυριού
- Αγκιναρόπιτα με παστό μπακαλιάρο
- Φλαούνες με ξερή μαγιά 
- «Μυλλωμένα» Καρπασίτικα κουλούρια

Μαζί τα περιοδικά Beautiful People και KSPORTS με μόνο 3.90 ευρώ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση