Στο νέο τεύχος ο Γαστρονόμος Απριλίου μας ταξιδεύει για Πάσχα στην Κρήτη. Η λαμπριάτικη κουζίνα των Κρητών από διακεκριμένους σεφ και έμπειρες νοικοκυρές για τη Μεγάλη Εβδομάδα, το τραπέζι της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα.
Αντικριστό στη σούβλα, βήμα-βήμα το περίφημο κρητικό ψήσιμο, συμβουλές και οδηγίες από τους εξπέρ του είδους.
Συνταγές:
- Χταπόδι με μάραθο
- Χοχλιοί μπουρμουριστοί με αρισμαρί
- Χορτοκαλίτσουνα μοσχομυριστά
- Ταχινόσουπα με ρύζι
- Μαγειρίτσα με άνηθο
- Συκώτι τηγανιά
- Γαρδουμπάκια Χανίων
- Πετεινός σούπα, με το πιλάφι και το ψαχνό του
- Οφτό αρνί
- Κατσικάκι με σταμναγκάθι φρικασέ
- Πασχαλινό αρνάκι στο φούρνο με αγκινάρες
- Πένες πριμαβέρα με όξινη κρέμα τυριού
- Αγκιναρόπιτα με παστό μπακαλιάρο
- Φλαούνες με ξερή μαγιά
- «Μυλλωμένα» Καρπασίτικα κουλούρια
Μαζί τα περιοδικά Beautiful People και KSPORTS με μόνο 3.90 ευρώ.