ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

4 χριστουγεννιάτικα δώρα απο την κυπριακή αγορά

Δείτε πιο κάτω την λίστα που μαζέψαμε

Μαρία Σάββα

Ακόμη μια γιορτινή περίοδος πλησιάζει, και όλοι αναζητούμε τα καλύτερα δώρα για να δώσουμε στα αγαπημένα μας άτομα. Αυτές τις γιορτές παρά να αγοράσουμε προϊόντα από online καταστήματα που πολύ πιθανό να μην έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα, σας προτείνουμε να δώσετε μια ευκαιρία στους καλλιτέχνες του νησιού μας, οι οποίοι με πολλή διάθεση φτιάχνουν όμορφα κομμάτια, τα οποία μπορείτε να δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Tο fashion brand NatarGeorgiou αν και είναι περισσότερο γνωστό για τα ρούχα που δημιουργεί και συγκεκριμένα για τα λατρεμένα φορέματά του, έφτιαξαν μια σειρά με μαξιλαροθήκες, οι οποίες μπορούν να γίνουν ένα από τα καλύτερα δώρα για να δώσεις σε ένα κοντινό σου άτομο.

Photo by @natargeorgiou
Ένα από τα πράγματα που μας θυμίζουν περισσότερο τα Χριστούγεννα είναι το στόλισμα του δέντρου αλλά και η σημασία που έχει κάθε στολίδι για εμάς. Η Mary Anne, μας δίνει μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα με τα custome-made στολίδια της, πάνω στα οποία μπορείτε να χαράξετε το όνομα του ατόμου που θέλετε να το δωρίστε.

Photo by @maryannejewelry

Μία άλλη καλή ιδέα για δώρο, είναι τα οικολογικά, βιολογικά και μη τοξικά χριστουγεννιάτικα κεριά από την εταιρεία V&L Candle Makers, που φτιάχνει κεριά σε διάφορα σχήματα, όπως δεντράκια, αρκουδάκια και τάρανδους.

Photo by @vandl_1

Με καταγωγή από το Ιράν και όντας για πολλά χρόνια μόνιμοι κάτοικοι της Λεμεσού, τα αδέλφια Νavid και Sahand Gholipour δημιουργούν με τα χέρια τους μαγεία που ως πρώτη βασική ύλη έχει το ακατέργαστο ατόφιο ξύλο υψίστης ποιότητας.

Από τις αντιπροσωπευτικές τους σβούρες μέχρι τα εντυπωσιακά σκάκια και τα υπέρκομψα περίτεχνα ξύλινα τραπέζια σε περσικό στιλ, μέχρι βάσεις κρεβατιού που θα σε κάνουν να παραμιλάς από την έμφαση στη λεπτομέρεια, μπορείς να βρεις εδώ και να χαρίσεις ως δώρο σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα τους απλά θα σε πείσει.

Photo by @lovenlight.eu

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS