ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

22 Ιδέες για το weekend

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

«Τhe carte blanche tribe» - ΠΑΦΟΣ 2017
Εκκινώντας από το Χάνι του Ιμπραήμ, η ομάδα θεάτρου Carte Blanche δημιουργεί μια καινοτόμα παράσταση που δίνει έμφαση στα βιώματα των θεατών και την αλληλοεπίδραση ηθοποιών και θεατών.

Θεμελιώδης αρχή της ομάδας είναι η δραματουργική ανάδειξη των αισθήσεων και η εμπλοκή του κοινού, ως πρωταγωνιστή και βασικού συντελεστή της κάθε παραγωγής.

ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΙ

Κλασσική μουσική στο Τεχνόπολις 20 
Οι μουσικοί Klaus Storm (όμποε), Natalia Lezedova (πιάνο) και Tina Chester (σοπράνο) παρουσιάζουν φιλανθρωπική εκδήλωση κλασικής μουσικής στο Τεχνόπολις 20.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα των G. F. Handel, C. Saint- Saens, F. Schubert, G. Fauré, G. Bizet, F. Liszt, R. Schumann, B. Labate, G. Verdi και P. Reade.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

«Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» στο Θοκ
Το παιδικό έργο της Άλκης Ζέη «Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου» παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στον ΘΟΚ.
Στην Αθήνα του 1940-1944 παρακολουθούμε την πορεία ζωής του εννιάχρονου Πέτρου προς την εφηβεία την ώρα που ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος μαίνεται. Μέσα στις νέες αυτές συνθήκες, ο Πέτρος θα ξεκινήσει ένα μεγάλο περίπατο, γεμάτο περιπέτειες, συναισθήματα, εμπειρίες και γνώσεις που θα πλουτίσουν την παιδική του ψυχή και θα τον κάνουν να αγαπήσει την πατρίδα του. Το σχολείο κλείνει, ο θείος Άγγελος φεύγει για τον πόλεμο, η μαμά μετρά τα τρόφιμα στα ντουλάπια. Ο Πέτρος ζει τις πρώτες νίκες , την είσοδο των Γερμανών στην Αθήνα, την κατοχή και την πείνα. Με τον Γιάννη και τον Σωτήρη διαδηλώνει, γράφει συνθήματα στους τοίχους, γνωρίζει τον Αχιλλέα και τη Δροσούλα, συμμετέχει στην αντίσταση.

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Aπόστολος Γιαγιάννος στην Γκαλερί Κ 
Η Γκαλερί Κ εγκαινιάζει την φθινοπωρινή εικαστική της περίοδο με την έκθεση «Απόστολος Γιαγιάννος / Φύση, Πουλιά Λουλούδια: Αποκαλυπτικό Φως σε Ονειρικό Κόσμο».

Για περισσότερες ιδέες αλλά και όλες τις πληροφορίες επισκεφτείτε το cyprus.wiz-guide.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS