ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

21χρονη σταρ του TikTok έφυγε από τη ζωή

Η τελευταία της ανάρτηση

Δέσποινα Άσπρου

Μετρώντας πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Tik Tok, μεγάλη επιτυχία και έχοντας όλη τη ζωή μπροστά της, η Καναδή σταρ του Tik Tok έμοιαζε να έχει όσα θέλει κανείς από την ζωή. Τα πράγματα όμως πολλές φορές δεν είναι δεδομένα. O λόγο για την 21χρονη Megha Thakur που άφησε την τελευταία της πνοή «ξαφνικά» βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της και τους διαδικτυακούς της φίλους στο TikTok όσο και το Instagram.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι το φως της ζωής μας, η ευγενική, στοργική και όμορφη κόρη μας, Megha Thakur, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή», αναφέρεται στην ανάρτηση της οικογένεια στην οποία γνωστοποιήθηκε ο θάνατος της νεαρής.

«Η Megha ήταν μια νέα γυναίκα με αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία. Θα μας λείψει πολύ», συνεχίζει το μήνυμα. «Αγαπούσε τους φανς της και θα ήθελε να γνωρίζετε για τον θάνατό της. Αυτή τη στιγμή, ζητάμε τις ευλογίες σας για εκείνη. Οι σκέψεις και οι προσευχές σας θα είναι μαζί της στο ταξίδι της» έγραψαν επίσης οι γονείς της, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν την ακριβή αιτία του θανάτου της.

Να θυμίσουμε ότι η Megha Thakur άρχισε να δημοσιεύει στις δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης τον Νοέμβριο του 2019 και μέσα από τα ποστ της προσπαθούσε να στείλει μηνύματα αυτοπεποίθησης και body positivity.

Η τελευταία της ανάρτηση στο TikTok έγινε στις 18 Νοεμβρίου και σε αυτή την είδαμε να περπατάει στη Νέα Υόρκη. Λεζάντα του ποστ αποτέλεσε η φράση: «ΕΣΥ έχεις την ευθύνη για το πεπρωμένο σου. Να το θυμάσαι αυτό».

Η είδηση του θανάτους της σκόρπισε θλίψη στους θαυμαστές της, που έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους στα social media.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Megha (@meghaminnd)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Megha (@meghaminnd)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Megha (@meghaminnd)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση