ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

21 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Selfie και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες

Δέσποινα Άσπρου

Οι Selfie φωτογραφίες έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο τρόπο επικοινωνίας. Μην το αρνηθείς. Είτε σου αρέσει -που μάλλον ναι- είτε όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα! Αμφιβάλλω αν μέχρι σήμερα υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει μπει έστω στον πειρασμό να βγάλει μια στη ζωή του.

Μόλις το 2013, η λέξη selfie αναγνωρίστηκε επίσημα ως ορισμός από το Oxford, ενώ ένα χρόνο αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου 2014, καθιερώθηκε επίσημα η Παγκόσμια ημέρα Selfie! Τι δεν του ήξερες; Ναι, σήμερα γιορτάζουμε αυτή την ημέρα! Οπότε αν μέχρι στιγμής δεν έχεις βγάλει έστω μια selfie, πάρε αμέσως το κινητό σου!

Να πούμε ότι η Παγκόσμια αυτή Ημέρα ξεκίνησε από τον DJ Rick McNeely, ως έναν τρόπο να κάνει τους ανθρώπους να απολαμβάνουν την αυτό-φωτογράφισή τους αλλά και να το κάνουν με δημιουργικό τρόπο. Λίγο αργότερα από την πρώτη φορά που γιορτάστηκε καθιερώθηκε ως θεσμός.

Με αφορμή λοιπόν αυτή τη μέρα, μπήκαμε στα profiles Κυπρίων και Ελλήνων Celebrities και βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες! Δείτε τις:

 

Άνδρεα Κυριακού: Η Άνδρεα, είναι γνωστή για την δράση της στα social media, οπότε θα ήταν αδιανόητο να μην έχει και μερικές selfies! 

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αν και άργησε λιγάκι να μπει στον κόσμο των social media, το τελευταίο διάστημα έχει κάνει εντυπωσιακή είσοδο!

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Από τα social media φυσικά δεν λείπει και η όμορφη παρουσιάστρια!

Δούκισσα Νομικού: Θεωρούμε ότι η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, διαθέτει μέχρι στιγμής ένα από τα πιο ενεργά και ωραιότερα profile στο Instagram. Οπότε ναι, προφανώς και έχει αρκετές εντυπωσιακές selfies!

Μαίρη Συνατσάκη: Από το προφίλ της ελληνικής καταγωγής "βασίλισσας" των social media, προφανώς δεν λείπουν οι selfies.

Πέτρος Ιακωβίδης: Ο γνωστός τραγουδιστής όπως φαίνεται λατρεύει τις selfies, αφού στο Instagram του έχει αρκετές!

 

Νίκος Οικονομόπουλος: Ο γνωστός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα έχει μπει για τα καλά στο κόσμο των social media!

Αθηνά Οικονομάκου: Η αγαπημένη ηθοποιός, όπως μάλλον ήδη ξέρετε, είναι μεγάλη fan των social media και των selfies.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση