ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αίθριος ο καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, στα υπήνεμα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά και στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο έως αισθητή άνοδο, μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί μέχρι αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 3 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X