ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Βασιλική Παπαμιχαήλ στο must Αυγούστου

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, στο must Αυγούστου που κυκλοφορεί την Κυριακή 2/8 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Αυθεντική, γεμάτη ενέργεια και θετικότητα, η Βασιλική Παπαμιχαήλ είναι ίσως η προσωποποίηση του όρου «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Λίγο πριν τη νέα σεζόν, τη συναντήσαμε στα δρομάκια των Λευκάρων, για μια συζήτηση σχετικά με όλα όσα μεσολάβησαν τον τελευταίο χρόνο.

+

La route du vin
Μπορεί ο γαλλικός νότος να έχει παραμυθένια κάστρα, καρτποσταλικά οινοποιεία και απέραντους αμπελώνες, υπάρχει όμως και η κυπριακή εκδοχή για όσους θέλουν να ζήσουν την απλότητα της φύσης και την γαστρονομική κουλτούρα.

Η κοσμοπολίτικη αύρα της Προβηγκίας
Η Προβηγκία δεν είναι απλώς μια τοποθεσία στον χάρτη ή ένας προορισμός για διακοπές, είναι μια εμπειρία ζωής ή καλύτερα ένας τρόπος ζωής, όπου η φύση και η πολυτέλεια γίνονται ένα.

The real Melania
Μπορεί στην αρχή της θητείας του Donald Trump η Melania Knauss ή αλλιώς -όπως είναι η κωδική ονομασία της- η «Μούσα» του πλανητάρχη να απεχθανόταν τον όρο «πρώτη κυρία», ωστόσο σήμερα φαίνεται να τον απολαμβάνει και με το παραπάνω. Περίπλοκη όσο ο σύζυγός της, η Melania «είναι περισσότερο Trump από τον Trump».

Minimal with a twist
Όταν ένας δικηγόρος και μία fashion entrepreneur ζουν μαζί σε ένα σπίτι, περιμένεις να αντικρίσεις ένα χώρο με δύο εντελώς διαφορετικά, αντικρουόμενα στυλ. Στην περίπτωση της Αριάνας Demian και του Αλέξανδρου Κληρίδη, τα στυλ τους δένουν αρμονικά, με απόλυτη ισορροπία, όπως ακριβώς και η σχέση τους. 

+

Shine bright like a diamond
Με θηλυκότητα που αγγίζει το κόκκινο, όμορφη, λαμπερή, η Δέσποινα Τζιαπούρα φωτογραφίζεται με τα νέα κοσμήματα της συλλογής της και μας προτείνει τις τάσεις γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Embracing the countryside
Ψάθινα καπέλα και ανάλαφρες υφές σε γήινους χρωματισμούς είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μας συντροφεύει σε μία βόλτα, αλλά και στις διακοπές μας φέτος στην εξοχή. Λινά πουκάμισα, λεπτή δαντέλα και καλάθια είναι τα απαραίτητα για τις εξορμήσεις στα παραδοσιακά δρομάκια της Κύπρου. 

Glam in paradise
Κλείνουμε τα μάτια, νιώθουμε το άρωμα λεβάντας που έχει κατακλύσει τον χώρο και αισθανόμαστε πως περπατάμε στα ανθισμένα λιβάδια που ζωγράφιζε ο Vincent van Gogh φορώντας σικάτα outfits με γαλλική φινέτσα. Πιο δυναμικές από ποτέ, τα ανοίγουμε και ετοιμαζόμαστε για αυγουστιάτικες εξορμήσεις, καλό φαγητό και άφθονο κρασί με θέα υπέροχα τοπία και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

+

Το απόλυτο glow-up
Bronzers, highlighters και λαδάκια σώματος εκθειάζουν την ανεπιτήδευτη κομψότητα και την αισθησιακή αύρα του καλοκαιριού, χαρίζοντάς μας αναζωογονημένη και χρυσαφένια επιδερμίδα, ενώ τα απόλυτα προϊόντα περιποίησης μαλλιών μάς προστατεύουν από τις καλοκαιρινές επιθέσεις.

The dark side
Το λαμπερό και ακτινοβόλο δέρμα είναι αποτέλεσμα μιας καλής ρουτίνας φροντίδας της επιδερμίδας. Ένα από τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και να εντάξετε στην καθημερινότητά σας είναι οι κρέμες προσώπου, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξαφανίσετε τις σκουρόχρωμες κηλίδες και να ομαλοποιήσετε τον τόνο του δέρματός σας. 

Turn up the heat
Εφοδιαστείτε με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και έτσι τίποτα δεν θα μπορέσει να εμποδίσει τη λάμψη σας.

+

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, στο must Αυγούστου που κυκλοφορεί την Κυριακή 2/8 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση