ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

15χρονος πρωταθλητής κάνει ναζιστικό χαιρετισμό και προκαλεί σάλο

Η απάντηση του νεαρού αθλητή

Δέσποινα Άσπρου

Ένας 15χρονος Ρώσος πρωταθλητής στο καρτ ενόσω βρισκόταν στο βάθρο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Karting της FIA στην Πορτογαλία την Κυριακή 10 Απριλίου έκανε ναζιστικό χαιρετισμό και όπως ήταν μάλλον φυσικό, προκλήθηκε σάλος.

Λίγο μετά από τον χαιρετισμό του έφηβου, προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις ως προς το μήνυμα που ίσως θέλησε να στείλει και τα tweets που ακολούθησαν, ήταν άκρως επικριτικά για την συμπεριφορά του.

Ο Artem Severiukhin όπως είναι το όνομά του, βλέποντας την έκταση που πήρε το γεγονός, θέλησε να τοποθετηθεί. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός θέλοντας να δικαιολογηθεί είπε: «Στεκόμενος στο βάθρο, έκανα μια χειρονομία που πολλοί αντιλήφθηκαν ως ναζιστικό χαιρετισμό. Δεν είναι αλήθεια - ποτέ δεν υποστήριξα τον ναζισμό και τον θεωρώ ένα από τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Στην συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε ότι λυπάται για το μπέρδεμα και δήλωσε έτοιμος να δεχτεί κάθε τιμωρία που θα μπορούσε να του επιβληθεί.

«Ξέρω ότι είμαι ανόητος», ανέφερε αρχικά και έπειτα, πρόσθεσε: «Είμαι έτοιμος να τιμωρηθώ. Αλλά παρακαλώ πιστέψτε ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση στις ενέργειές μου. Δεν υποστηρίζω τον ναζισμό ή τον φασισμό».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Artem Severiukhin (@artem.severiukhin)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS