ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

15ο κατάστημα Holland & Barrett

Στην καρδιά της Λευκωσίας θα μπορεί να βρει κανείς το νέο κατάστημα ευεξίας

newsroom must

Τα Holland & Barrett, ένα από τα κορυφαία εξειδικευμένα καταστήματα πώλησης προϊόντων υγείας και ευεξίας στον κόσμο και τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, υποδέχτηκαν το καινούργιο τους κατάστημα στην καρδιά της Λευκωσίας.

Ό,τι ψάχνει κάποιος σχετικά με την ευεξία και τη φυσική ομορφιά του, συμπληρώματα και ειδικά προϊόντα διατροφής, βιταμίνες, μέταλλα, προϊόντα άθλησης κ.ά., το Holland & Barrett είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει, καθώς διαθέτουν μια πληθώρα προϊόντων.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση που ανέδειξε το νέο κατάστημα Holland & Barrett ως τον απόλυτο προορισμό ευεξίας. Το ωραίο περιβάλλον, οι φίλοι των Holland & Barrett και η μουσική από dj που βρισκόταν στο χώρο, όλα αυτά δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα γεμάτη θετική ενέργεια και χαμόγελα. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υγιεινά σνακ και ροφήματα, αλλά και να ανακαλύψουν το εύρος των διαθέσιμων προϊόντων της κορυφαίας βρετανικής αλυσίδας.

Όσα φυσικά προϊόντα χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος για τη δική του ευεξία και των δικών του ανθρώπων, θα τα βρει στο νέο, μοντέρνο χώρο του καινούργιου καταστήματος Holland & Barrett, στην καρδιά της Λευκωσίας, και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μακαρίου 7.

Στο κατάστημα υπάρχουν εξειδικευμένοι σύμβουλοι ευεξίας, οι οποίοι παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Στην Κύπρο, τα Holland & Barrett ανήκουν από το 2010 στον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, τον ισχυρότερο όμιλο προϊόντων υγείας και ομορφιάς στο νησί.

Το νέο κατάστημα Holland & Barrett είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί και να σας οδηγήσει σε ένα μοναδικό ταξίδι ευεξίας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS