ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

14 Οκτωβρίου: Win the Fight Party

Να ζεις, να αγαπάς, να ονειρεύεσαι. Αυτό είναι το μήνυμά μας. Σας περιμένουμε σε ένα μεγάλο party αισιοδοξίας στην καρδιά της πρωτεύουσας για να χορέψουμε και να ονειρευτούμε μαζί. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς αναλαμβάνει το Love FM.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 7μ.μ. στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου, θα είμαστε όλοι στο WinTheFightparty. Ένα όμορφο party αισιοδοξίας διοργανώνεται μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία, με αφορμή την ολοκλήρωση ενός χρόνου μάχης ενάντια στον καρκίνο του μαστού, μίας νεαρής κοπέλας.

Είναι ένα party που στόχο έχει να περάσουμε όλοι όμορφα, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τη ζωή στις απλές και καθημερινές της στιγμές με χαμόγελο και αισιοδοξία. Γι’ αυτό και το party ονομάστηκε WTF (WinTheFightParty).

Το party σκοπό έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, σε ένα χαρούμενο περιβάλλον με μουσική, ποτό και φαγητό. Η είσοδος είναι 20 ευρώ ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη της Europa Donna Κύπρου. Τη μουσική της βραδιάς επιλέγει το Love Fm και ο Λοίζος Μιχαηλίδης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: LOVE FM & BEAUTIFUL PEOPLE

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
win the fight party  |  wtf  |  love fm  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS