ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

100% χορτοφαγικό το μενού στα Oscars

Ο ρόλος του Joaquin Phoenix στην απόφαση

Η αντίστροφη μέτρηση για την λαμπερή βραδιά των Oscars 2020 έχει αρχίσει.

Ενώ εμείς μετράμε αντίστροφα, ο πυρετός της προετοιμασίας ολοένα και ανεβαίνει. Φέτος στα Oscars θα υπάρχει κάτι από Golden Globes και δεν εννοούμε τους καλεσμένους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, φέτος το μενού θα είναι σχεδόν ολικά χορτοφαγικό.Το ετήσιο γεύμα είναι προς τιμή των υποψηφίων και μαζί με τα finger food που θα προσφέρονται πριν από την τελετή απονομής των βραβείων, θα είναι 100% χορτοφαγικά.

Όσον αφορά το menu στο gala που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την τελετή, θα είναι 70% χορτοφαγικό και 30% vegetarian ή με ψάρι και κρέας. Η Ακαδημία ακόμα προχώρησε σε μια απόφαση υπέρ της σωτηρίας του πλανήτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα πλαστικά μπουκάλια νερού όπως και όλες οι πλαστικές συσκευασίες δεν θα φανούν πουθενά την λαμπερή βραδιά. «Οφείλουμε… να δεσμευτούμε στη στήριξη του πλανήτη».

Θυμίζουμε ότι αυστηρώς χορτοφαγικό ήταν και το menu που προσφέρθηκε στα Golden Globes φέτος και όπως φαίνεται το χεράκι του για αυτή την αλλαγή έβαλε ο Joaquin Phoenix, ο οποίος πρότεινε την αλλαγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X