ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

10 ιδέες για φωτογραφίες με #christmasmood

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, ωστόσο -επιτέλους- έρχονται τα Χριστούγεννα! Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι μπορούμε επιτέλους να αφεθούμε στην μαγεία της εποχής και να απολαύσουμε τις μουσικές και τους φωτισμένους δρόμους.  

Στο πλαίσιο αυτό, οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούμε τέτοιες μέρες να ανανεώσουμε το instagram μας και οι τελευταίες φωτογραφίες μας να “φωνάζουν” it’s christmas time”!  

Αν λοιπόν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία #christmaslovers, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά spots στην Κύπρου που είναι ιδανικά για τους instagrammers που θέλουν οι αναρτήσεις τους να έχουν Χριστουγεννιάτικες πινελιές. Παράλληλα, βρήκαμε και μερικές ιδέες που όπου και αν είσαι, με λίγη φαντασία, θα βγάλεις την τέλεια χριστουγεννιάτικη εικόνα.  

1.Παραμυθούπολη Χριστουγέννων: Είτε βρίσκεσαι στην Λευκωσία, είτε στην Λεμεσό, μια βόλτα στην Παραμυθούπολη αξίζει. Εκεί, θα βρεις πολλά μαγικά σημεία που θα σε εμπνεύσουν για φωτογραφίες! Μην παραλείψεις το σπίτι του Άγιου Βασίλη και μια εικόνα με φόντο σου, τον φωτιζόμενο τροχό. 

2.Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι και φυσικά όλες οι πλατείες της Κύπρου: Ένα επιβλητικά όμορφο και λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο με 26.000 λαμπιόνια βρίσκεται στην πλατεία του χωριού και σε περιμένει να φωτογραφηθείς με φόντο αυτό. Στον χώρο, θα βρεις εξίσου όμορφα σημεία που θα σε πείσουν πως μια φωτογραφία αξίζει. Αντίστοιχες πλατείες υπάρχουν σε κάθε πόλη και χωριό! Go now!


Photo credits: paralimni.org.cy

3.Mall of Cyprus: Το Mall of Cyprus φόρεσε τα γιορτινά του και με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθείς εκεί, μπορείς να συνδυασεις ψώνια, διασκέδαση... και φωτογραφίες με χριστουγεννιάτικη διάθεση. 


Photo Credits: themallofcyprus

4.Πλατεία Ερμού - Λάρνακα: Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η πλατεία Ερμού στην καρδιά της Λάρνακας έχει διακοσμηθεί καταλληλά και σε εμπνέει για φωτογραφίσεις! Προτιμήστε να είναι βράδυ, αφού ο φωτισμός είναι υπέροχος. 


Photo credits: cityoflarnaka

5.Φωτογραφήσου με τον Άγιο Βασίλη: Άσε τις ντροπές στην άκρη και μόλις πετύχεις έναν Άγιο Βασίλη, “όρμα”! Είμαστε βέβαοι πως κυκλοφορεί παντού! 

6.Μια φωτογραφία με το χριστουγεννιάτικό σου δέντρο είναι must. 

7.Φόρεσε τις αγαπημένες σου χριστουγεννιάτικες κάλτσες και το clasic καπέλο του Αγίου Βασίλη... and catch the moment! 

8.Μια φωτογραφία στο χιονισμένο Τροοδος, είναι σίγουρα μέσα στο mood! 

 

9.Κράτησε στα χέρια σου ένα φλιτζάνι με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και είναι αρκετό! 

10.Φωτογραφήσου παρέα με ένα... χριστουγεννιάτικο γλυκό! 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση