ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Daily Mail: Στην πρώτη θέση των δέκα κορυφαίων προορισμών η Πάφος

«Οι επισκέπτες θα έχουν ξανά την ευκαιρία να απολαύσουν όσα αυτό το πετράδι που συνιστά το νησί έχει να προσφέρει»

Διαφημιστική τουριστική καταχώριση-αφιέρωμα στην Κύπρο και στην Ελλάδα φιλοξενεί η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, με ιδέες για προορισμούς, αλλά και βιβλία ή γεύσεις που παραπέμπουν στις δύο χώρες.

Σε δήλωσή του που φιλοξενείται στο αφιέρωμα, ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος σημειώνει πως όταν η κατάσταση επιστρέψει στην κανονικότητα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, «οι επισκέπτες θα έχουν ξανά την ευκαιρία να απολαύσουν όσα αυτό το πετράδι που συνιστά το νησί έχει να προσφέρει: ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον, κρυστάλλινα καθαρά νερά, ηρεμία, υπαίθριες δραστηριότητες, νόστιμο φαγητό και έναν αργό ρυθμό ζωής».

Ο κ. Περδίος προσθέτει ότι με το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών στα τουριστικά καταλύματα, ο επισκέπτης μπορεί να περιμένει η διαμονή του στην Κύπρο να είναι πάντα «ανέμελη, άνετη και απολύτως απολαυστική».

Το αφιέρωμα έρχεται ενώ η διαδικτυακή πλατφόρμα σύγκρισης ταξιδιωτικών υπηρεσιών TravelSupermarket ανακοίνωσε πως λόγω πανδημίας οι δημοφιλέστεροι μήνες για τους οποίους οι Βρετανοί κάνουν κρατήσεις για διακοπές είναι ο Απρίλιος και ο Μάιος του 2021.

Στην πρώτη θέση των δέκα κορυφαίων προορισμών που ανακοινώθηκαν για εκείνη την περίοδο είναι η Πάφος.

Εν τω μεταξύ, ο βρετανικός βραχίονας του γερμανικού tour operator TUI ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλα τα τουριστικά πακέτα από τη Βρετανία προς στο εξωτερικό έως το τέλος Ιουνίου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν τόσο από τη βρετανική κυβέρνηση όσο και από άλλες χώρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση