ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Σοκαριστικό βίντεο με φορτηγό να τρέχει ανάμεσα σε διαδηλωτές στην Αμερική

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο άνδρας βρίσκεται υπό σύλληψη και μεταφέρθηκε σε τοπικό ιατρικό κέντρο

Ένα νέο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τις διαδηλώσεις στην Μινεάπολη όταν ένα φορτηγό τρέχει καταπάνω στον κόσμο που βρίσκεται στον δρόμο την Κυριακή.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο άνδρας βρίσκεται υπό σύλληψη και μεταφέρθηκε σε τοπικό ιατρικό κέντρο με τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή του.

Το βίντεο δείχνει ένα βυτιοφόρο να πλησιάζει το πλήθος με μεγάλη ταχύτητα, καθώς οι διαδηλωτές προσπαθούν να αποφύγουν την σύγκρουση. Το φορτηγό σταματά αργά και στη συνέχεια περιβάλλεται από διαδηλωτές που ανοίγουν τις πόρτες του οδηγού και του συνοδηγού. Περίπου 5.000 διαδηλωτές βρίσκονταν εκεί.

Το πλήθος συμμετείχε σε μια ομάδα διαμαρτυρίας που διαδήλωσε για την δολοφονία του George Floyd και οι διαδηλωτές είχαν πάρει τη θέση για να γονατίσουν στην γέφυρα σύμφωνα με τα ξένα μέσα. Ήταν μια σχετικά ειρηνική διαμαρτυρία μέχρι εκείνο το σημείο.

Το βίντεο από το CBS Minnesota δείχνει το πλήθος να σκαρφαλώνει επάνω στο φορτηγό αφότου σταμάτησε. Η αστυνομία παρενέβη στην τεταμένη κατάσταση λίγα λεπτά αργότερα και ο οδηγός συνελήφθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση