ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

O Gerard Butler είναι και πάλι single

O ηθοποιός ανήκει και επισήμως στο κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων

newsroom must

Μετά από περίπου έξι χρόνια σχέσης, ο Gerard Butler και η Morgan Brown, σύμφωνα με δημοσίευμα του People, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Αν και η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού κυκλοφόρησε πρόσφατα, δεν ξαφνιαζόμαστε αφού εδώ και καιρό τα δημοσιεύματα ήθελαν τον ηθοποιό να έχει διάφορα ειδύλλια, ανάμεσά τους και η σχέση του με το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά - την οποία δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ.

Να σημειώσουμε μάλιστα πως η τελευταία φορά που ο 50χρονος ηθοποιός και η γνωστή μεσίτρια ακινήτων και σχεδιάστρια εμφανίστηκαν επίσημα μαζί, ήταν το 2014 σε μια παραλία στο Μαλιμπού, ενώ τον περασμένο Ιούλιο απαθανατίστηκαν από παπαράτσι να κάνουν ψώνια.

Να θυμίσουμε επίσης πως η σχέση του πρώην ζευγαριού, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα κάτι που είχε παραδεχτεί και ο ηθοποιός- ο οποίος μεταξύ άλλων είχε επιβεβαιώσει ένα χωρισμό κάπου στο Νοέμβριο του 2016 με την επανασύνδεσή τους να πραγματοποιείται τον Οκτώβριο του 2017.

Στο σημείο αυτό, χωρίς να θέλουμε να χαλάσουμε τα σχέδια των επίδοξων θαυμαστών του ηθοποιού, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν ξέρουμε αν σήμερα έχει προχωρήσει σε νέα σχέση και αν πράγματι, είναι μαζί με την Ελληνίδα Σοφία Χαρμαντά ή με κάποια άλλη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by fcgerardbutlermorgan (@fcgerardbutlermorgan) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση