ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μερικώς συννεφιασμένος ο καιρός

Στους 24 βαθμούς η θερμοκρασία

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα και θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη, για να κυμανθεί πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κύπρος  |  καιρός  |  μενού  |  news  |  lifestyle  |  gossip

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση