ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Λάκης Γαβαλάς: Θα κάνει guest εμφάνιση στη γνωστή σειρά «Emily in Paris»

Η αποκάλυψη που έκανε δημόσια.

Μαρία Καραμάνου

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην πλατφόρμα Netflix, με την επικείμενη συμμετοχή του στη σειρά "Emily in Paris". Σύμφωνα με αναφορές από την εκπομπή "Πάμε Δανάη!", ο σχεδιαστής θα κάνει μια guest εμφάνιση στον τέταρτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix και θα υποδυθεί έναν εκκεντρικό στιλίστα, όμοιο με τον πραγματικό χαρακτήρα του.

Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν της σειράς με πρωταγωνίστρια την Lilly Collins δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, λόγω της απεργίας του Σωματείου των ηθοποιών στο Χόλιγουντ.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε, «Πρέπει να αποκτήσω Netflix, πρώτον όταν έχω χρόνο να αποφεύγω τις ανοησίες των καναλιών, και δεύτερον να μελετήσω καλά το πρόγραμμα Emily in Paris. Πού ξέρεις; Παιδιά μην αρχίσετε εδώ καταστρεφόμαστε, γιατί το γνωρίζω πολύ καλά, όμως δεν θέλω να μείνω εγώ άνεργος και τα projects χωρίς εμένα...Ευχαριστώ!».

H τέταρτη σεζόν της σειράς προβλέπεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα παρόλο που το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την επίσημη ημερομηνία προβολής. Όμως, ήδη έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το τι θα περιλαμβάνει και σίγουρα ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Τα κύρια ερωτήματα μας είναι τι θα γίνει με την Emily και τον Gabriel; Ο Alfie θα παίξει άραγε στο νέο κύκλο; Η ιστορία της εγκυμονούσας Camille θα συνεχιστεί ή όχι; Αυτά είναι μόνο λίγα από τα ερωτήματα που μας άφησε η τρίτη σεζόν και οι απαντήσεις θα δοθούν, λογικά, στον τέταρτο κύκλο.

Πέρα όμως από τις ιστορίες των ηρώων θα πάρουμε μία γεύση από στυλιστικές επιλογές, διάφορα τοπία και παριζιάνικο στυλ που θα μας κάνει να νομίζουμε ότι είμαστε όντως στο Παρίσι. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS